Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Το νέο τετράπορτο ψυγείο της Samsung έχει μια οθόνη αφής 21,5 ιντσών

Το νέο τετράπορτο ψυγείο της Samsung έχει μια οθόνη αφής 21,5 ιντσών 27/01/2016 11:57 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Εδώ και κάποια χρόνια, η Samsung προσπαθεί να κάνει το ψυγείο να είναι κάτι παραπάνω από ψυγείο, προσθέτοντας οθόνες αφής στην πόρτα. Το προηγούμενό της μοντέλο, του 2014, έχει ενσωματωμένο Wi-Fi και μια οθόνη αφής 8 ιντσών. Έχει ημερολόγιο και καιρό σε widgets και λειτουργεί με την εφαρμογή Epicurious που σας επιτρέπει να βρίσκετε συνταγές.

Διασκεδαστικό και χρήσιμο, αλλά όχι κατ’ ανάγκη κάτι που θα πήγαινε κάποιος να αγοράσει - ιδιαίτερα στην τιμή των 3000$ τουλάχιστον (στην Αμερική). Γι’ αυτό, η Samsung ελπίζει ότι, το καινούριο της τετράπορτο μοντέλο Flex Refrigerator με τη μεγαλύτερη οθόνη των 21,5 ιντσών και το Family Hub, θα έχει μεγαλύτερη επίδραση και θα κάνει μεγαλύτερη εντύπωση στο κοινό.

Πρωτοπαρουσιάστηκε στην έκθεση τεχνολογίας CES 2016, και σκοπεύει να φέρει περισσότερα από απλή βοήθεια στην κουζίνα. Η Samsung λέει ότι έχει βελτιώσει την εφαρμογή του ημερολογίου με τη βοήθεια της Sticki. Θα μπορεί ο κάτοχος να το συγχρονίζει με τα υπόλοιπα ημερολόγιά του και να επιλέγει επίσης τι θα εμφανίζεται (π.χ. γεύμα με τους γείτονες αντί για το κανονικό μεσημεριανό).

Εκεί που τα κλασικά ψυγεία δεν έχουν καν θέση για φωτογραφίες και άλλα αντίστοιχα, το Family Hub θα μπορεί να απεικονίζει στην τεράστια οθόνη του τις φωτογραφίες του κινητού σας ή κάποια υπενθύμιση (π.χ. γεύμα στις 8μμ).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.