Καλωσήλθατε στο Forum μας
Εγγραφή

ΘΕΜΑ: Παρουσίαση: Samsung Gear S smartwatch και smartphone

Παρουσίαση: Samsung Gear S smartwatch και smartphone 27/01/2016 11:27 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Samsung μπήκε απότομα στην αγορά των «φορετών» (wearables) παρουσιάζοντας στην αγορά περίπου έξι διαφορετικά μοντέλα σε ένα διάστημα 12 μηνών (μέσα στο 2014). Πέρα από κάτι περίεργες «ιδέες» - όπως η (παντελώς άχρηστη) κάμερα στο Gear 2, που ευτυχώς αφαίρεσε στο Gear 2 Neo - η Samsung φαίνεται πως σιγά-σιγά βελτιώνει τα smartwatch της.

Το Gear S λοιπόν, είναι ένα ιδιαίτερο μοντέλο καθώς, πέρα από την τραβηγμένη κάπως και θηριώδη σχεδίασή του (θυμίζει κάπως αξεσουάρ βατραχανθρώπου ή αστροναύτη), έχει και τη δυνατότητα να είναι και smartphone με κάποιες ... λακκούβες. Εξακολουθεί να χρειάζεται ένα Samsung smartphone για να λειτουργήσει.

Αλλά από εκεί κι έπειτα μπορούμε να το χρησιμοποιούμε σαν τηλέφωνο χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάμε και το κινητό μας αν σε κάποια περίπτωση δε μας βολεύει (π.χ. τζόκινγκ). Δεν είναι αυτόνομο τηλέφωνο, όπως κάποια άλλα, αλλά καλύπτει κάποιες περιπτώσεις ανάγκης.

Βέβαια είναι και το πιο ακριβό της σειράς με περίπου 350$ τιμή αγοράς και είναι ακριβό αν το συγκρίνουμε με ένα LG G Watch R, αλλά πιο φτηνό αν το συγκρίνουμε με το Apple Watch.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.