ΘΕΜΑ: Sleepion: Η συσκευή που θα σας απαλλάξει από τις αϋπνίες

Sleepion: Η συσκευή που θα σας απαλλάξει από τις αϋπνίες 26/01/2016 13:03 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Μήπως υποφέρετε από αϋπνίες; Και μήπως τα έχετε δοκιμάσει όλα; Ωτοασπίδες για το θόρυβο, ειδικά ανατομικά μαξιλάρια, πανάκριβα στρώματα, μάσκες για τα μάτια αλλά ... τζίφος; Είστε δυστυχώς ένα μέλος της όλο και αυξανόμενης ομάδας ανθρώπων που υποφέρουν από αϋπνίες χωρίς να βρίσκετε λύση στο πρόβλημά σας;

Καλωσορίστε το Sleepion, μια συσκευή τρία-σε-ένα που έχει στόχο να σας βοηθήσει να αποκοιμηθείτε με το να χαλαρώσει και να ευχαριστήσει τις κουρασμένες αισθήσεις σας. Η συσκευή - που μοιάζει με μισοφέγγαρο - αναπαράγει απαλούς, ευχάριστους, χαλαρωτικούς ήχους, εκπέμπει συγκεκριμένα απαλά, χρωματιστά σχήματα φωτός και διαχέει στην ατμόσφαιρα του δωματίου σας αρώματα της φύσης που επιτυγχάνουν να σας χαλαρώσουν ώστε να μπορέσετε να αποκοιμηθείτε.Η ομάδα Cheero, που βρίσκεται πίσω από το σχεδιασμό του Sleepion, γνωρίζουν ότι τα άτομα με διαταραχές ύπνου, έχουν ήδη χαλάσει αρκετά χρήματα - συνήθως - σε αξεσουάρ υποβοήθησης του ύπνου που καλύπτουν των τομέα της αφής (στρώματα, μαξιλάρια κλπ). Ως εκ τούτου, αποφάσισαν να καλύψουν με τη συσκευή τους τρεις άλλες αισθήσεις: την ακοή, την όραση και την όσφρηση.

Το Sleepion έχει 16 έτοιμα προκαθορισμένα σχέδια ήχων που εκτείνονται από το λευκό θόρυβο, μέχρι τους ήχους της φύσης όπως τα κύματα της θάλασσας, ο άνεμος, και το τρεχούμενο νερό σε ρυάκια. Η Cheero πιστεύει ότι ο ιδεώδης κύκλος ύπνου διαρκεί 45 λεπτά, οπότε, κάθε κύκλος λειτουργίας του Sleepion είναι προγραμματισμένος να σταματάει μετά τα 45 λεπτά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 26/01/2016 13:04 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.