ΘΕΜΑ: Apple Store Grand Opening |Ανοίγει το 33ο Κατάστημα της στην Κίνα

Apple Store Grand Opening |Ανοίγει το 33ο Κατάστημα της στην Κίνα 25/01/2016 16:04 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple βρίσκεται κοντά στον στόχο της. Το άνοιγμα 40 καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Κίνας, φαίνεται πως θα επιτευχθεί στα μέσα του 2016. Χθες Κυριακή ανακοίνωσε το άνοιγμα του 33ου καταστήματός της, στην περιοχή Qingao που θα ανοίξει τις πόρτες του προς το τέλος του μήνα.

Το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο MixC shopping mall της Κίνας, θα φιλοξενήσει το νεότερο κατάστημα λιανικής πώλησης της Apple, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στην κινεζική επίσημη ιστοσελίδα της. H Apple έχει επιτύχει σημαντική συμφωνία μίσθωσης με την αλυσίδα MixC, θυγατρική της China Resources Land, η οποία συμπεριλαμβάνει και τις θέσεις Chongqing, Hangzhou, Nanning και Shenyang.

Όπως και τα υπόλοιπα νέα καταστήματα της αλυσίδας, περιλαμβάνει Genius Bar, ένα χώρο ως εργαστήριο καθώς κι ένα μεγάλο επίπεδο εκθεσιακό χώρο, προκειμένου οι επισκέπτες να επεξεργαστούν τα νέα της προϊόντα. Προγραμματισμένες εκδηλώσεις δεν έχουν ανακοινωθεί για το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στο Grand Opening, αλλά αναμένονται την επόμενη ημέρα με μαθήματα σε συσκευές iPhone, iPad, Mac και διαδίκτυο.Το κατάστημα λιανικής στο Outlet του Qingao, θα είναι το 33ο Apple Store στη Ηπειρωτική Κίνα, μετά από τα εγκαίνια 2 ακόμη καταστημάτων που έλαβαν χώρα στις 16 Ιανουαρίου στις περιοχές Nanjing και Guangzhou. H Κίνα εδραιώνει της θέση της ως μία βασική αγορά για την εταιρεία Apple με το άνοιγμα 40 Καταστημάτων μέσα στο 2016. Για το λόγο αυτό προγραμματίζονται ήδη νέα καταστήματα σε εμπορικά κέντρα στο Πεκίνο, το Chengdu, το Χονγκ Κονγκ και άλλες περιοχές.

Πέρυσι ο CEO της Apple Tim Cook δήλωσε, πως περιμένει η αγορά της Κίνας μια μέρα θα ξεπεράσει τις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο, καταλαμβάνοντας τη θέση της μεγαλύτερης αγοράς στην εταιρεία, επικαλούμενος την αυξητική τάση της μεσαίας τάξης και την ισχυρή ζήτηση στη συσκευής iPhone. Οι αριθμοί, φαίνεται να στηρίζουν τις δηλώσεις του Cook καθώς η ευρύτερη αγορά της Κίνας, έφερε στην εταιρεία 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια έσοδα, το τελευταίο οικονομικό τρίμηνο του 2015.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745