ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Μια νέα διαρροή καλουπιών δείχνουν μεγαλύτερη κάμερα

iPhone 7 |Μια νέα διαρροή καλουπιών δείχνουν μεγαλύτερη κάμερα 24/05/2016 15:34 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Με τη διάθεση των συσκευών iPhone 7 και iPhone 7 Plus να είναι κάθε μέρα όλο και πιο κοντά, οι φήμες για τις δύο συσκευές βρίσκονται σε πλεονάζοντα επίπεδα. Οι πληροφορίες που αναρτώνται καθημερινά στο διαδίκτυο είναι αντικρουόμενες κι όπως είναι λογικό καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο διακρίνουμε ποιες από τις δυνατότητες αυτές, θα συμπεριληφθούν στις επερχόμενες εκδόσεις.

Φωτογραφίες από τις υποτιθέμενες εκδόσεις iPhone 7 και iPhone 7 Plus, έχουν αναρτηθεί στην κινεζική ιστοσελίδα Baidu, κι έχουν διαμοιραστεί από τον ιστότοπο HDBlog, αλλά όπως και με όλες τις απεικονίσεις και σχηματικές παραστάσεις που έχουμε παρακολουθήσει έως τώρα, η αυθεντικότητα των απεικονιζόμενων εξαρτημάτων, δεν επιβεβαιώνεται.

Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή στον ιστότοπο Baidu, τα καλούπια που παρουσιάζονται στις παρακάτω εικόνες είναι πλάκες οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία φινιρίσματος του περιβλήματος αλουμίνιου για τις συσκευές. Υπάρχουν ετικέτες για το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιον τρόπο τις φήμες για κάμερα με διπλούς φακούς για τη μεγαλύτερη έκδοση και μία απλή κάμερα για τη μικρότερη.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες η πλάκα για τη συσκευή iPhone 7 φαίνεται πως απεικονίζει μεγαλύτερη φωτογραφική μηχανή, η οποία ίσως φιλοξενήσει ένα βελτιωμένο αισθητήρα, ενισχύοντας έτσι την ποιότητα των φωτογραφιών στην έκδοση των 4,7 ιντσών. Η μικρότερη συσκευή iPhone 7, δεν θα συμπεριλαμβάνει κάμερα με διπλούς φακούς αλλά αναμένουμε από την Apple βελτιώσεις, προκειμένου να αντισταθμίσει την έλλειψη αυτή των φακών.

Σε καμία από τις φωτογραφίες δεν φαίνεται να υπάρχει Smart Connector, χαρακτηριστικό της συσκευής iPhone 7, που φημολογείται πως θα υιοθετηθεί από τη συσκευή iPad Pro. Νωρίς την άνοιξη υπήρχε η φήμη, πως η έκδοση iPhone 7 Plus θα φέρει Smart Connector κι έτσι εμφανίζονταν στα σχέδια της επερχόμενης συσκευής. Όμως η τεχνολογική ιστοσελίδα Mac Otakara, ανέφερε πως δεν πρόκειται να εισαχθεί το χαρακτηριστικό αυτό στη ναυαρχίδα της Apple (iPhone 7 Plus).

Στις πλάκες επίσης δεν είναι ορατή η υποδοχή ηχείων. Η Apple λέγεται πως αναμένεται να αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών στις συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus και στη θέση της να προστεθεί ένα ακόμη ηχείο. Το Σαββατοκύριακο είχαμε δει εικόνες με διάταξη 4 ηχείων αλλά το τελικό αποτέλεσμα πιθανότατα να είναι πως θα παραμείνει ένα.

Η εταιρεία αναμένεται να διαθέσει τις νεότερες εκδόσεις iPhone 7 και iPhone 7 Plus το Σεπτέμβριο του 2016, πράγμα που σημαίνει πως μέσα στους επόμενους μήνες οι φήμες που διαβάζουμε θα μετατραπούν σε πραγματικά χαρακτηριστικά, για να έχουμε μία πιο σαφή εικόνα το τι να περιμένουμε.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.