ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Αύξηση παραγωγής ζήτησε η Apple για την επερχόμενη συσκευή

iPhone 7 |Αύξηση παραγωγής ζήτησε η Apple για την επερχόμενη συσκευή 23/05/2016 19:02 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται σε άμεση αντίθεση με φήμες για μειωμένη ζήτηση της συσκευής iPhone 7. Η εταιρεία Apple - σύμφωνα με πληροφορίες προερχόμενες από προμηθευτές της Ασίας - έχει ζητήσει να προετοιμαστούν για υψηλότερο στόχο παραγωγής iPhone για τα δύο επόμενα χρόνια σύμφωνα, με την τεχνολογική ιστοσελίδα, Barron's Asia.

Παραθέτοντας αναφορά από την Taiwanese Economic Daily Times, σήμερα το πρωί φαίνεται πως η Apple έχει ζητήσει τη συναρμολόγηση 72 με 78.000.000 μονάδων για το νέο iPhone, ποσότητα υψηλότερη από τις 65.000.000 συσκευές που προβλέπουν οι αναλυτές της Wall Street σε σημειώματα προς τους επενδυτές τους.

Πηγές της αλυσίδας εφοδιασμού, ισχυρίζονται πως η Foxconn θα παραμείνει ο βασικός συναρμολογητής για την επομένης γενιάς συσκευής της Apple, ενώ συναγωνίζεται ως ανάδοχος η εταιρείες Pegatron. Επιπλέον οι δύο εταιρείες φαίνεται πως θα αυξήσουν το μερίδιο αγοράς τους εφέτος, καθώς συμμετέχουν και στην παραγωγή της κάμερας με τους διπλούς φακούς και του οπίσθιου γυάλινου καλύμματος, πέραν της συναρμολόγησης των iPhone.

Το οπίσθιο κάλυμμα από γυαλί έρχεται σε αντίθεση με τις πρόσφατες αναφορές της εταιρείας - προμηθευτή, Catcher Technology και του γνωστού αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo. Πρόκειται για δύο εκ των οποίων υποστηρίζουν πως η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει γυαλί για το περίβλημα της συσκευής το 2017, προκειμένου να διαφοροποιηθεί από το αλουμίνιο των smartphones που έχουν κατακλύσει πλέον την αγορά.

Στις αρχές του μήνα μία από τις αναφορές έκανε λόγο, πως η Apple έπρεπε να βασιστεί σε αρκετούς συνεργάτες για να συγκεντρώσει τις απαιτούμενες ποσότητες iPhone 7 και iPhone 7 Plus, για την ομαλή διάθεση τον Σεπτέμβριο. Εταιρείες όπως, Foxconn, Pegatron και Wistron ως κεντρικούς συναρμολογητές.

Οι συζητήσεις γύρω από την εμφάνιση της συσκευής iPhone 7 έδειχναν πως δεν θα απέχει πολύ από το τωρινό iPhone 6s, ενσωματώνοντας έναν ταχύτερο επεξεργαστή A10 της TSMC, λίγο μεγαλύτερη μπαταρία, αδιάβροχο περίβλημα και ανθεκτικό στη σκόνη, επανατοποθέτηση των γραμμών κεραίας, πιθανόν χωρίς υποδοχή ακουστικών, ταχύτερο chip LTE και άλλα. Εν τω μεταξύ η μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus (ή Pro) θα μπορούσε να φέρει Smart Connector, Κάμερα με διπλούς φακούς και 3 GB ποσότητας μνήμης RAM.

Να προσθέσουμε επίσης πως κάποιες ακραίες πληροφορίες αναφέρουν flush camera, πλήκτρο αφετηρίας ευαίσθητο στην αφή, στερεοφωνικά ηχεία και ασύρματη φόρτιση. Το πιο πιθανό όμως είναι πως η Apple θα συμπεριλάβει κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά στο iPhone του 2017 με οθόνη OLED και το γυάλινο περίβλημα. Όσο πλησιάζει ο καιρός όλο και περισσότερες πληροφορίες θα αναρτώνται στο διαδίκτυο, κι εμείς θα σας τις μεταφέρουμε.

Ποια είναι η δική σας πληροφόρηση;
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.