ΘΕΜΑ: Apple |Κέντρο ανάπτυξης εφαρμογών στην Ινδία με 4000 θέσεις εργασίας

Apple |Κέντρο ανάπτυξης εφαρμογών στην Ινδία με 4000 θέσεις εργασίας 19/05/2016 14:24 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple ανοίγει τα χαρτιά της για την εγκατάσταση κι εφαρμογή σχεδιασμού και ανάπτυξης του λειτουργικού iOS στο Bengaluru, με τη λειτουργία κέντρου, επιφορτισμένου με την επιτάχυνση και την ανάπτυξη προϊόντων χαρτών για συσκευές iPhone, Mac και Apple Watch.

Στο νέο κέντρο ανάπτυξης θα δημιουργηθούν 4.000 θέσεις εργασίας, με τους εργαζόμενους να έχουν ως αντικείμενο την ενημέρωση χαρτών, καθώς και την ανάπτυξη νέων χαρακτηριστικών για τις συσκευές της εταιρείας.

Η Apple εστιάζει στο να δημιουργούνται τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στον κόσμο και είμαστε ενθουσιασμένοι με το νέο κέντρο ανάπτυξης στο Hyderabad, το οποίο θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη Χαρτών”, δήλωσε ο CEO της Apple Tim Cook. “Υπάρχει απίστευτο ταλέντο εδώ στην περιοχή κι ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τις σχέσεις μας με τα εδώ πανεπιστήμια, κλιμακώνοντας τις δραστηριότητές μας”

Σε αναφορά της εταιρείας τον προηγούμενο Φεβρουάριο η Apple αναζητούσε χώρο στην πανεπιστημιούπολη Waverock τοποθετημένη στην τεχνολογική ζώνη, του Hyderabad. Οι αναφορές εκείνη την εποχή κάναν λόγο πως η Apple επένδυσε $25.000.000 για τη δημιουργία του έργου, αριθμός ο οποίος δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Στο κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρονται πάνω από 640.000 νέες θέσεις εργασίας στην ανάπτυξη εφαρμογών και άλλων σχετικών έργων στην Ινδία από την apple τα επόμενα χρόνια.

Την Τρίτη ανακοινώθηκαν επίσης τα έργα για τον σχεδιασμό και την επιτάχυνση της ανάπτυξης στο λειτουργικό iOS στο Bengaluru, όπου έγιναν και οι ανακοινώσεις. Με την έναρξη των εγκαταστάσεων το 2017 οι τοπικοί προγραμματιστές θα είναι σε θέση να επιδείξουν τις δεξιότητες τους στον κώδικα, με τη βοήθεια των πιο έμπειρων της βιομηχανίας.

Το μπαράζ ανακοινώσεων συμβαδίζει με την έλευση του Cook στην Ινδία - το δεύτερο σκέλος της επίσκεψης από το ταξίδι του στην Ασία - το οποίο είχε ως πρώτη στάση την Κίνα. Ο CEO της Apple φημολογείται πως θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Ινδίας Narendra Modi, αργότερα αυτή την εβδομάδα.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.