ΘΕΜΑ: iTunes 12.4 |Αναπάντεχη βελτίωση της ταχύτητας και των προβλημάτων

iTunes 12.4 |Αναπάντεχη βελτίωση της ταχύτητας και των προβλημάτων 18/05/2016 11:47 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H νέα ενημέρωση της εφαρμογής iTunes 12.4 φαίνεται να έχει βελτιώσει την ταχύτητα του Jukebox της Apple, παρότι η εταιρεία δεν προωθεί έντονα την εξέλιξη. Τα παραπάνω αναφέρθηκαν από χρήστες στο twitter κι επιβεβαιώνεται και από τη δική μας ενασχόληση με την ανανεωμένη εφαρμογή.

Σε λογισμικό OS X τουλάχιστον που δοκιμάσαμε, διακρίναμε καλύτερη απόδοση, όχι μόνο στη γενική πλοήγηση αλλά και σε αρκετές άλλες παραμέτρους όπως η ταχύτητα ενεργοποίησης. Εάν για παράδειγμα - όπως αναφέρει χρήστης στο twitter "παλαιότερα ήθελα περίπου 3 λεπτά για να φορτώσει η η εφαρμογή τη μουσική μου μετά από σάρωση σε υπολογιστή MacBook Pro 2012, πλέον χρειάζεται 20 δευτερόλεπτα".

Οι κύριοι ευνοημένοι της αύξησης της απόδοσης φαίνεται να είναι οι κάτοχοι Mac υπολογιστών, καθώς χρήστες των Windows αναφέρουν παρόμοια απόκριση με τις προηγούμενες εκδόσεις.

Το iTunes συχνά δέχεται επιθέσεις ως μία υποτονική και δυσκίνητη εφαρμογή, ιδιαίτερα σε περιβάλλον Windows. Η Apple έχει πάρει στα σοβαρά την εφαρμογή της καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει προσθέσει σε αυτή λειτουργίες που δεν αφορούν τη μουσική όπως video, λήψεις εφαρμογών, e-books και πρόσφατα την υπηρεσία Apple Music. Οι κάτοχοι συσκευών iPhone, iPad και iPod touch είναι συχνά εξαρτημένοι από την εφαρμογή για συγχρονισμό και λήψη εφεδρικών αντιγράφών ασφαλείας.

Επισήμως ο κύριος λόγος της τελευταίας αναβάθμισης, ήταν η επανασχεδίαση της διεπαφής (inteface), με την αποκατάσταση της πλευρικής στήλης ωά βάση και τη προσθήκη πλήκτρων μπρος - πίσω για να καταστεί ευκολότερη η υπαναχώρηση επιλογών.

Χθες Τρίτη η ιστοσελίδα TechCrunch επιβεβαίωσε πως ο κώδικας της νέας αναβάθμισης, φαίνεται να διορθώνει την αυθαίρετη διαγραφή της τοπικής βιβλιοθήκης που παρουσιάστηκε σε μικρή μερίδα χρηστών. Αξίζει να σημειωθεί πως η Apple παραδέχθηκε το πρόβλημα αυτό, υποσχόμενη για πρόσθετες διασφαλίσεις στην αναμενόμενη τότε, ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής iTunes, γι' αυτή την εβδομάδα.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.