ΘΕΜΑ: YouTube iOS |Ζήστε την εκπληκτική εμπειρία της VR με το CardBoard

YouTube iOS |Ζήστε την εκπληκτική εμπειρία της VR με το CardBoard 17/05/2016 15:41 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Λίγους μήνες μετά την προσθήκη υποστήριξης VR έκδοση της εφαρμογής YouTube στο λειτουργικό Android η Google προσφέρει πλέον τη δυνατότητα αυτή και στους χρήστες iPhone. Μία νέα ενημερωμένη έκδοση της ομώνυμης εφαρμογής για το λειτουργικό iOS υποστηρίζει τώρα τη ιδιόχειρης κατασκευής Google cardboard, χαρακτηριστικό το οποίο ήταν ο μεγάλος απών έως τώρα.

Με την επιλογή του μικρού εικονίδιου CardΒoard κάτω από κάθε video, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα video σε μορφή 360 μοιρών εικονικής πραγματικότητας, μέσω μια απλής στην κατασκευή συσκευής CardBoard ή οποιοδήποτε άλλο video σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας όπως σε μία TV με μεγάλη οθόνη.


Ξέχωρα από τη συσκευή Gear VR της εταιρείας Samsung που υποστηρίζει όλες τις πρόσφατες ναυαρχίδες συσκευές, η κατασκευή cardboard της Google, είναι ο μόνος τρόπος ώστε πολλοί περισσότεροι χρήστες να βιώσουν την εικονική πραγματικότητα. Κατά την έναρξη της διάθεσής της, η οικονομική και διαθέσιμη συσκευή, ήταν συμβατή μόνο με συσκευές Android.

Η δεύτερη έκδοση της ιδιόχειρης κατασκευής του 2015 υποστήριξε και το λειτουργικό iOS. Επί του παρόντος οι δύο πλατφόρμες υποστηρίζουν εφαρμογές όπως NYT VR, The New York Times' VR. Χωρίς να εκπλήσει κανέναν η Google έχει την τάση να φέρει νέα χαρακτηριστικά πρώτα, στο λειτουργικό Android.

H εφαρμογή YouTube παραμένει μία από τις συμβατές εφαρμογές με το cardboard, το οποίο με τη σειρά του είναι μία καλή ευκαιρία για πρώτη VR εμπειρία. Παρότι η εταιρεία Google αναμένεται να ξεκινήσει μία νέα VR πλατφόρμα μέσα στην εβδομάδα φέρνοντας υποστήριξη streaming video για iOS συσκευές, δεν εγκαταλείπει με τίποτα το CardBoard.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.