ΘΕΜΑ: iTunes 12.4 |H νέα αναβάθμιση φέρει σχεδιαστικές αλλαγές - διορθώσεις

iTunes 12.4 |H νέα αναβάθμιση φέρει σχεδιαστικές αλλαγές - διορθώσεις 17/05/2016 12:29 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple κυκλοφόρησε τη νέα έκδοση iTunes 12.4, η οποία φέρει μερικές σχεδιαστικές αλλαγές και σημαντικές διορθώσεις σφαλμάτων στο λογισμικό πολυμέσων. Το iTunes 12.4 έρχεται 7 μήνες μετά την τελευταία κύρια αναβάθμιση του Σεπτεμβρίου, και λίγους μήνες μετά την τελευταία ανανέωση. Συγκεκριμένα η νέα έκδοση συμπεριλαμβάνει αλλαγές στη διεπαφή του χρήστη - απλός σχεδιασμός - με την επαναφορά της πλευρικής στήλης, για ευκολότερη πλοήγηση και την προσθήκη ενός ανανεωμένου εργαλείου, όπως είχαμε αναφέρει νωρίτερα μέσα στο μήνα που διανύουμε.

Η νέα αναβάθμιση περιλαμβάνει διορθώσεις και στην προστασία των χρηστών από διαγραφή της βιβλιοθήκης τους που είναι αποθηκευμένη τοπικά στην εφαρμογή iTunes. Το πρόβλημα είχε εντοπιστεί σε έναν μικρό αριθμό χρηστών κι ενώ η εταιρεία δεν ήταν σε θέση να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος, υποσχέθηκε επιπρόσθετες διασφαλίσεις.

Την νέα ενημερωμένη έκδοση iTunes 12.4 μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του Apple Software Update, του Mac App Store. Συγκεκριμένα η περιγραφή της αναβάθμισης αναφέρει τα εξής:

- Απλούστερη σχεδίαση για να απολαμβάνετε όλα τα τραγούδια, τις ταινίες, τις τηλεοπτικές εκπομπές, τα podcast σας και πολλά ακόμη.

- Πλοήγηση με πλήκτρα μπρος - πίσω για πλοήγηση στη βιβλιοθήκη, στο Apple Music, στο iTunes Store και αλλού.
- Επιλογέας πολυμέσων. Εύκολη εναλλαγή μεταξύ των ενοτήτων Μουσικής, Ταινιών, Τηλ. εκπομπών και άλλων.
- Βιβλιοθήκη και λίστες αναπαραγωγής. Χρησιμοποιήστε την πλαϊνή στήλη για να προβάλλετε για να προβάλλετε τη βιβλιοθήκη σας με νέους τρόπους. Προσθέστε εύκολα μουσική στις λίστα αναπαραγωγής με μεταφορά και απόθεση.
Χρησιμοποιήστε την επεξεργασία στην πλαϊνή στήλη για προσαρμογή ώστε να εμφανίζονται μόνο οι αγαπημένες σας προβολές.
- Μενού. Τα μενού στο iTunes είναι πλέον πιο απλά και εύκολα στη χρήση. Χρησιμοποιήστε το μενού προβολή για να προσαρμόσετε τη βιβλιοθήκη σας ή δοκιμάστε θεματικά μενού για την εκτέλεση ενεργιών και συγκεκριμένων στοιχείων.

Η Apple εργάζεται πάνω στο λογισμικό OS X 10.12 που θα παρουσιαστεί στο Παγκόσμιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC τον ερχόμενο μήνα. Το iOS 10 φημολογείται πως θα δεχθεί σημαντικές αλλαγές στην υπηρεσία Apple Music κι αναμένονται νέες μικροαλλαγές στη διεπαφή του χρήστη.

Αναβαθμίσεις δέχθηκαν και η άλλες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων της εταιρείας OS X 10.11.5, tvOS 9.2.1 και Watch OS 2.2.1, οι οποίες περιορίστηκαν σε βελτιώσεις και διορθώσεις σφαλμάτων.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.