ΘΕΜΑ: Apple Store |Ανακαίνιση "Νέας γενιάς" στο κατάστημα στην Οκλαχόμα

Apple Store |Ανακαίνιση "Νέας γενιάς" στο κατάστημα στην Οκλαχόμα 14/05/2016 17:21 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Ως μέρος μιας διεθνούς προσπάθειας ανανέωσης της εμφάνισης των καταστημάτων λιανικής πώλησης, η Apple έκλεισε πρόσφατα το κατάστημά της στο Penn Square Mall, της πόλης Οκλαχόμα, στα πλαίσια προετοιμασίας μιας ανακαίνισης “Επόμενης γενιάς”.

Σύμφωνα με λεπτομέρειες του σχέδιου πόλης, τις οποίες ανακάλυψε η ιστοσελίδα The Oklahoman, η Apple αναμένεται να δαπανήσει περισσότερα από $2.500.000, για την ανανέωση του καταστήματός της στην πλατεία Penn. Το κατάστημα έκλεισε στις 18 Απριλίου και το προσωπικό θα απασχοληθεί σε άλλα καταστήματα μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή του.

Δεν έχουν αποκαλυφθεί συγκεκριμένες πληροφορίες για την ανακατασκευή του καταστήματος, αλλά στο κόστος του συμπεριλαμβάνεται μία γιγάντια οθόνη σε κεντρικό σημείο, η οποία έχει ήδη τοποθετηθεί στα νεότερα καταστήματα της αλυσίδας. Η γιγάντια εγκατεστημένη οθόνη θα κοστίσει $ 1.500.000 και εισήχθη για πρώτη φορά στο κατάστημα των Ηνωμένων Πολιτειών στο Memphis, μετά την ανακαίνισή του τον Μάρτιο που μας πέρασε.

Παράλληλα με την τοποθέτηση της γιγαντιαίας οθόνης το κατάστημα αναμένεται να γίνει ένας ενιαίος χώρος -επινόηση για τα καταστήματα της λιανικής πώλησης της Angela Ahrendts και του CDO Jony Ive. Στα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά μπορείτε να προσθέσετε φωτιζόμενες οροφές, νέα ξύλινα τραπέζια και μία ενότητα με εξειδικευμένες ντουλάπες για τα αξεσουάρ με τίτλο “The Avenue”, μεταξύ άλλων αλλαγών.

Το κατάστημα Apple Store στην πλατεία Penn, ήταν το πρώτο της εταιρείας στην Οκλαχόμα, ενώ αργότερα δημιουργήθηκε ένα νέο δορυφορικό κατάστημα στην Tulsa. Αν λάβουμε υπόψη τον χρόνο που απαιτείται για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση ενός καταστήματος της Apple, το συγκεκριμένο κατάστημα αναμένεται να ανοίξει εγκαίρως για την έντονη Περίοδο των διακοπών.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.