ΘΕΜΑ: Gboard Keyboard |Το νέο πληκτρολόγιο της Google για το iPhone

Gboard Keyboard |Το νέο πληκτρολόγιο της Google για το iPhone 13/05/2016 13:47 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Εάν ανήκετε στους χρήστες οι οποίοι επιθυμούν η εταιρεία αναζήτησης Google, να συμμετέχει σε ό,τι κι αν κάνετε σε μία iOS συσκευή, Έχουμε καλά νέα να σας μεταφέρουμε για το γίγαντα της αναζήτησης.

Η Google ανακοίνωσε χθες ένα νέο iOS πληκτρολόγιο το οποίο ονόμασε Gboard και είναι all-in-one ενσωματωμένο πλήρως, στο λειτουργικό iOS. Η γρήγορη πρόσβαση στο πλαίσιο αναζήτησης της Google, σας επιτρέπει να στείλετε δεδομένα - όπως την τοποθεσία ενός εστιατόριου ή ένα αθλητικό αποτέλεσμα, - χωρίς να απομακρυνθείτε από την εφαρμογή που βρίσκεστε.

Το πληκτρολόγιο Gboard της Google, είναι μία ακόμη επιλογή στην GIF αγορά πληκτρολογίων το οποίο συνδυάζει μία σημαντική τεχνογνωσία αναζήτησης για τέλεια αντίδραση στα μηνύματά σας. Και φυσικά τα emoji.

H Google δημιούργησε ένα πραγματικά προσεγμένο πληκτρολόγιο, συμπεριλαμβάνοντας και μία έκδοση swype με τίτλο Glide - όπου σας επιτρέπει να γλιστράτε το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη από χαρακτήρα σε χαρακτήρα, χωρίς να το σηκώνετε.


Ίσως να αναμένουμε μία λειτουργία πρόβλεψης κειμένου η οποία θα επέλθει με ένα σύστημα πληκτρολόγιου από το μεγαλύτερο συλλέκτη προσωπικών πληροφοριών στον κόσμο. Να επισημάνουμε πως συλλέγονται μόνο ανώνυμα στατιστικά στοιχεία, προκειμένου να διαγνωστούν προβλήματα συντριβών, της εφαρμογής και να αναγνωριστούν χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά.

Η πρώτη έκδοση Gboard 1.0.0 είναι διαθέσιμη δωρεάν στο αμερικάνικο App Store. Θα χρειαστείτε να δημιουργήσετε ένα νέο Apple ID στο αμερικανικό App Store, αν δεν θέλετε να περιμένετε, μέχρι να εμφανιστεί στο ελληνικό. Οδηγίες στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Διεύθυνση και τηλέφωνο για το λογαριασμό σας μπορείτε να αποκτήσετε από το Google Maps αναζητώντας ένα cafe ή ένα εστιατόριο στις Ηνωμένες Πολιτείες, δανειζόμενοι τις πληροφορίες αυτών (διεύθυνση, τηλέφωνο, ταχυδρομικός κώδικας κλπ. )

Δεν είναι διαθέσιμο το ελληνικό πληκτρολόγιο.

Δημιουργία Apple ID στο αμερικανικό App Store χωρίς πιστωτική
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 13/05/2016 16:50 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.