ΘΕΜΑ: iPhone 2017 |Εκπληκτική από πλευράς βιομηχανικού σχεδιασμού, συσκευή

iPhone 2017 |Εκπληκτική από πλευράς βιομηχανικού σχεδιασμού, συσκευή 12/05/2016 12:56 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Μοιραζόμαστε μαζί σας φημολογίες, τις οποίες μας μεταφέρει ο John Gruber της ιστοσελίδας Daring Fireball, ο οποίος δήλωσε στο τελευταίο επεισόδιο pod cast “The Talk Show” πως το επόμενο έτος η οθόνη θα ενσωματώνει όλα τα χαρακτηριστικά της πρόσοψης.

“Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch id, η FaceTime κάμερα και το ακουστικό, θα ενσωματωθεί με κάποιον τρόπο στην οθόνη, αναφέρει συγκεκριμένα ο Gruber.

Το σχόλιο αυτό έγινε στα πλαίσια της δίωρης συνομιλίας με τον αναλυτή Ben Thompson, στην τελευταία του εκπομπή. Ανέφερε επίσης πως η φετινή συσκευή iPhone 7, δεν αναμένεται να απέχει πολύ σχεδιαστικά από τις δύο προηγούμενες εκδόσεις iPhone 6s και iPhone 6.O Gruber πιστεύει πως η Apple, δεν πρόκειται να ονομάσει την επερχόμενη έκδοση iPhone 7, παραδεχόμενος βέβαια πως πρόκειται για δική του εκτίμηση. Στη συζήτηση ειπώθηκε επίσης πως συμφωνεί με το γεγονός πως το νέο iPhone θα μοιάζει πολύ με το iPhone 6s, χωρίς τις γραμμές της κεραίας στο πίσω μέρος της συσκευής.

Η Apple ωστόσο αναμένει να κάνει μεγαλύτερες αλλαγές στην έκδοση iPhone του 2017. Ο γνωστός αναλυτής Ming-Chi Kuo της εταιρείας αναλύσεων KGI Securities ήταν ο πρώτος που μίλησε σε αναφορά του πως το επόμενος έτος η εταιρεία σχεδιάζει συσκευή 5,8 ιντσών με κυρτή οθόνη OLED.

o Gruber κάνει ένα βήμα παραπάνω και αναφέρει πως ολόκληρη η πρόσοψη της συσκευής, αναμένεται να είναι μία οθόνη, αποφεύγοντας το κάτω και πάνω μέρος της συσκευής που έφερε κάθε νέα συσκευή iPhone έως τώρα.
“Το 2017 πρόκειται να ανακοινωθεί μία εκπληκτική συσκευή, από πλευράς βιομηχανικού σχεδιασμού” δήλωσε ο Gruber.

Ακόμη είναι άγνωστο αν η Apple αποφασίσει να μειώσει περαιτέρω το πάχος της συσκευής iPhone και να διατηρήσει το μέγεθος της οθόνης και τη μορφή της.

Παρότι η Apple μας έχει συνηθίσει σε μία στρατηγική “τικ - τακ” εδώ και χρόνια, με πλήρη επανασχεδιασμό ανά δύο έτη και βελτίωση του hardware το επόμενο, όλα τα σημάδια δείχνουν πως η Apple θα εισάγει έναν εντελώς νέο σχεδιασμό στη συσκευή, του επόμενου έτους.

Η επόμενη έκδοση “iPhone 7”, αναμένεται να ανακοινωθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, και τα στοιχεία έως τώρα φωτογραφίζουν μία συσκευή πανομοιότυπη με το iPhone 6s.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 12/05/2016 13:07 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745