ΘΕΜΑ: Apple Music |Ο ερχομός της απογείωσε την υπηρεσία Spotify

Apple Music |Ο ερχομός της απογείωσε την υπηρεσία Spotify 10/05/2016 14:40 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η εταιρεία Spotify έχει δει πραγματικά τις δραστηριότητες της να επιταχύνονται μετά την έλευση της υπηρεσίας Apple Music, τον Ιούνιο του 2015, δήλωσε αντιπρόεδρος της εταιρείας, καθώς δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις υπηρεσίες συνεχούς ροής.

Με δεδομένο το ότι η Apple Music δόθηκε στο κοινό, η εταιρεία αυξάνεται με ταχύτερους ρυθμούς, αθροίζοντας περισσότερους χρήστες από ό,τι πριν, ανέφερε ο Jonathan Foster σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters. Η υπηρεσία Spotify απαριθμεί 100.000.000 συνδρομητές με ένα νούμερο περίπου 30.000.000 να είναι Pemium.

Η αντίστοιχη υπηρεσία της Apple, διαθέτει περίπου 13.000.000 συνδρομητές συμβόλαιου, χωρίς την δυνατότητα παροχής δωρεάν έκδοσης παρά μόνο την τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο και την ακρόαση Beats 1, ραδιοφώνου. Εδώ θα πρέπει να σημειώσετε πως η υπηρεσία Apple Music είναι διαθέσιμη σε 100 χώρες, ενώ το Spotify ακούγεται περίπου σε 60.

"Θα ήταν τρομερό αν περιμέναμε να αντλήσουμε χρήστες από άλλες υπηρεσίες ή εάν γνωρίζαμε πως υπάρχει όριο χρηστών τα 100.000.000 - δεν είναι εκεί το θέμα, πρόσθεσε ο Forster. Ανέφερε επίσης πως οι υπηρεσίες συνεχούς ροής, ανήκουν στη λεγόμενη ως “hard business” αγορά που πιθανότατα στο μέλλον να περιοριστούν οι συμμετέχοντες σε αυτή."

Η εταιρεία αποκάλυψε επίσης τα σχέδιά της για προβολή video στο επάνω μέρος της εφαρμογής, λειτουργία ήδη διαθέσιμη στις φορητές συσκευές. Αντίθετη η υπηρεσία Apple Music σε video είναι συγκριτικά πολύ περιορισμένη, έως τώρα.

Η υπηρεσία Apple Music, φημολογείται πως αναμένει ανανέωση στο επικείμενο συνέδριο προγραμματιστών WWDC, κυρίως στο περιβάλλον διεπαφής κι ενδεχομένως να ενισχύσει και το ραδιόφωνο Beats 1. Αναμένουμε ακόμη η Apple να υποβιβάσει το χαρακτηριστικό Connect, στο νέο λειτουργικό, καθώς δεν έτυχε της προσοχής που περίμενε η εταιρεία.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.