ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Nέο σχέδιο από το σώμα της πολυαναμενόμενης συσκευής

iPhone 7 |Nέο σχέδιο από το σώμα της πολυαναμενόμενης συσκευής 09/05/2016 16:36 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Ένας νέος ισχυρισμός σχετικός με τις διαστάσεις της συσκευής iPhone 7, η οποία αναμένεται να είναι όμοια με το τωρινό iPhone 6s εμφανίστηκε στο διαδίκτυο. Σε σχέδιο που παρουσιάστηκε, εμφανίζεται μόνο το ύψος και το πλάτος της συσκευής κι όχι το πάχος, έτσι δεν προσθέτει κάποια πληροφορία σχετική με την αφαίρεση ή όχι της υποδοχής ακουστικών.
Το σχέδιο αυτό αναρτήθηκε στο γαλλική ιστοσελίδα NWE και φέρει υδατογράφημα @onleaks. Αυτό σημαίνει πως προέρχεται από αξιόπιστη πηγή, αλλά κάνεις δεν αναλαμβάνει την ευθύνη της εγκυρότητας. Είναι ένα πολύ απλό σχέδιο που ο καθένας θα μπορούσε να δημιουργήσει.
Το σχέδιο απεικονίζει άλλη μία μικρή λεπτομέρεια…
Η εγκοπή για τον φακό της κάμερας είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από εκείνη της συσκευής iPhone 6 / 6s, η οποία θα μπορούσε να υποδείξει μεγαλύτερο αισθητήρα. Τόσο το μέγεθος και η θέση, έρχεται να επιβεβαιώσει προηγούμενες υποτιθέμενες φωτογραφίες από το σώμα της συσκευής από την ίδια πηγή, οι οποίες επίσης έδειχναν την οπή της κάμερας από πιο κοντινή λήψη.
Έχουνε ακούσει πως η μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus, αναμένεται να φιλοξενεί κάμερα με διπλούς φακούς - αν αληθεύει - τότε θα βρίσκεται μόνο στη μεγαλύτερη έκδοση. Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε πολλά χαρακτηριστικά του σχεδιασμού της επερχόμενης συσκευής, όμως το συγκεκριμένο σχέδιο δείχνει μία κατασκευή πολύ κόντα στις προηγούμενες εκδόσεις ipHONE 6 / 6S και έρχεται να συμφωνήσει με τις αναφορές του αναλυτή Ming-Chi Kuo της εταιρείας KGI Securities. Ο συγκεκριμένος αναλυτής είχε τονίσει πως δεν πρέπει να περιμένουμε ελκυστικές αλλαγές στις επερχόμενες συσκευές, καθώς είναι παρόμοιες με τις τωρινές.
Αντικρουόμενες είναι και οι απόψεις σχετικές με το αν η Apple αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών, μεταφέροντας την σύνδεση τους στη θύρα Lightning ή μέσω Bluetooth σύνδεσης. Διαφορές στις φήμες υπήρχαν και για το αν ή όχι νέα συσκευή θα είναι εξοπλισμένη με Smart Connector, όπως και η τελευταία συσκευή iPad Pro.
Μείνετε συντονισμένοι και θα σας μεταφέρουμε την παραμικρή φήμη που θα κυκλοφορήσει για την πολυαναμενόμενη συσκευή.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 09/05/2016 18:07 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.