ΘΕΜΑ: Smart Connector |Απομακρύνεται η φήμη για συμπερίληψη στο νέο iPhone

Smart Connector |Απομακρύνεται η φήμη για συμπερίληψη στο νέο iPhone 07/05/2016 17:02 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Τελικά δεν θα δούμε εγκατάσταση Smart Connector στην επερχόμενη συσκευή, τουλάχιστον έτσι ανέφερε η ιστοσελίδα Macotacara, στον τεχνολογικό ιστότοπο AppleInsider, χθες. Η ένταξη ενός τέτοιου χαρακτηριστικού απομακρύνεται, τουλάχιστον από την έκδοση του Σεπτεμβρίου. Δεν μπορούμε να διαπιστώσουμε σε ποιο σημείο επί της διαδικασίας, η Apple αποφάσισε να μην συμπεριλάβει τη σύνδεση Smart Connector, στη συσκευή iPhone επόμενης γενιάς, λίγους μήνες πριν την έναρξη μαζικής παραγωγής της συσκευής.

Θα μου πείτε γιατί να μην είναι παραπληροφόρηση, η σημερινή είδηση από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, η οποία αναζητά συνεχώς να συμπληρώσει το puzzle με τα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει η φετινή συσκευή iPhone;

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η θύρα Smart Connector, είναι ικανή να φορτίσει ενεργειακά μία συσκευή iPad Pro, καθώς και να συνδεθούν αξεσουάρ όπως ένα φυσικό πληκτρολόγιο. Η κίνηση αυτή οδήγησε στο συμπέρασμα, πως μία τέτοια σύνδεση στο πίσω μέρος της συσκευής θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για φόρτιση, ενώ η θύρα υποδοχής Lightning για άλλες δυνατότητες, όπως για παράδειγμα τα ακουστικά.

Ανεξάρτητα από την εμφάνιση της νέας συσκευής, φημολογείται έντονα πως θα εμπεριέχει κάμερα με διπλούς φακούς για να προσφέρει μία βελτιωμένη εμπειρία φωτογράφησης.

Η Apple αναμένεται επίσης να αφαιρέσει τις αντιαισθητικές - για πολλούς χρήστες - γραμμές κεραίας, οι οποίες βρίσκονται στο πίσω μέρος των συσκευών iPhone 6 και iPhone 6s, δίνοντας μία πιο “καθαρή” εικόνα.

Επίσης έντονες φήμες μιλούν για απομάκρυνση της υποδοχής ακουστικών 3,5 mm από την νέα συσκευή. Δεν θα πρέπει επίσης όμως να αγνοήσουμε και τη διαρροή εξαρτήματος, που πιθανόν να προέρχεται από το νέο iPhone, η οποία απεικονίζει την υποδοχή ακουστικών. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει την έλευση της νέας συσκευής με την υποδοχή τελικά.

Το 2012 ο διευθύνων σύμβουλος της Apple Tim Cook, υποσχέθηκε να διπλασιάσει τις ενέργειες προς τη διασφάλιση του απορρήτου. Οι διαρροές των επόμενων χρόνων από τα εξαρτήματα που απαρτίζουν τις νέες συσκευές μας βοηθούν να γνωρίζουμε πολύ νωρίτερα πως θα είναι η επερχόμενη συσκευή και διέψευσαν τις δηλώσεις του.

Η σύγχυση αυτή με τα χαρακτηριστικά της επικείμενης συσκευής iPhone 7, φαίνεται πως είναι ένδειξη ότι οι προσπάθειες του Tim Cook φέτος αποδίδουν καρπούς, παρά την πλέον εκτεταμένη αλυσίδα εφοδιασμού. Έχουμε 4 μήνες μπροστά μας, για να αποκτήσουμε την πλήρη εικόνα της επερχόμενης συσκευής.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.