ΘΕΜΑ: iTunes 12.4 |Τα πρώτα στιγμιότυπα από την επερχόμενη αναβάθμιση

iTunes 12.4 |Τα πρώτα στιγμιότυπα από την επερχόμενη αναβάθμιση 07/05/2016 14:48 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Τον προηγούμενο Φεβρουάριο, ο επικεφαλής της υπηρεσίας iTunes Eddy Cue, είχε υποσχεθεί μία νέα έκδοση της εφαρμογής iTunes 10.11.4, η οποία θα διαθέτει απλούστερο σχεδιασμό, κάνοντας την υπηρεσία Apple Music πιο εύκολη στη χρήση. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν συμπεριλήφθηκε στην αναβάθμιση OS X 10.11.4, έχει καθυστερήσει. Σήμερα εμφανίστηκε δημοσίευση στην τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors, η οποία εμπεριέχει στιγμιότυπα από την επερχόμενη αναβάθμιση iTunes 12.4, δίνοντάς μας τις πρώτες οπτικές πληροφορίες για της αλλαγές που σχεδιάζει να εισάγει η Apple σύντομα.

Ένα επανασχεδιασμένο αναπτυσσόμενο εργαλείο επιλογών πολυμέσων, θα χρησιμοποιηθεί για την εναλλαγή μεταξύ μουσικής, τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών ή άλλου περιεχομένου, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα εικονίδια πλοήγησης. Όπως και το τωρινό μενού, έτσι και το νέο είναι προσαρμόσιμο ώστε να μπορείτε τμήματα της εφαρμογής που δεν σας ενδιαφέρουν, να τα αποκρύψετε. Τα εικονικά πλήκτρα εμπρός και πίσω, μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να πλοηγήστε μεταξύ των ενοτήτων.

Μια νέα πλευρική στήλη στην αριστερή πλευρά της εφαρμογή iTunes έρχεται να προστεθεί, ώστε να καταστήσει ευκολότερη την πρόσβαση στις ενότητες της βιβλιοθήκης σας, στα τραγούδια ή τα άλμπουμ. Η πλευρική αυτή στήλη όπως και η γραμμή μενού μπορεί να επεξεργαστεί περιεχόμενο και να δώσει τη δυνατότητα εισαγωγής μουσικών κομματιών σε λίστες αναπαραγωγής.

Τα μενού στην ερχόμενη έκδοση 12.4, απλοποιούνται ώστε να γίνουν πιο εύκολο και το διαθέσιμο περιεχόμενο στη βιβλιοθήκη να μπορεί να προσαρμοστεί, κάνοντας χρήση του επανασχεδιασμένου μενού Προβολή. Αναμένεται πιο εύκολο στη χρήση με νέες επιλογές πλοήγησης.

Το mini player αναμένεται να δεχθεί βελτιώσεις και κάποιες μικρές αλλαγές στο σχεδιασμό, με κύρια, τη μεταφορά του πλήκτρου "Επόμενο τραγούδι", να μεταφέρεται στη δεξιά πλευρά του player για να είναι πιο ευδιάκριτο.
Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε η Apple θα κυκλοφορήσει τη νέα αναβάθμιση 12.4 της εφαρμογής iTunes, αλλά ανώνυμη πηγή αναφέρει πως θα τη δούμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες (τέλη Μαΐου - αρχές Ιουνίου).

Οι φήμες λένε πως η Apple σχεδιάζει να εισαγάγει σημαντικές αλλαγές και στην υπηρεσία Apple Music στο λειτουργικό iOS 10 και γι’ αυτό μικροαλλαγές μπορεί να δεχθεί και το iTunes στο λογισμικό OS X 10.12 υποστηρίζοντας τις αλλαγές του iOS 10. Λίγο υπομονή και σύντομα θα γνωρίσουμε όλες τις αλλαγές.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 07/05/2016 14:49 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.