ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Φωτογραφία από τη βάση φόρτισης ίσως διαψεύδει τις φήμες

iPhone 7 |Φωτογραφία από τη βάση φόρτισης ίσως διαψεύδει τις φήμες 05/05/2016 11:51 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Εν μέσω φημών πως η εταιρεία Αpple σχεδιάζει να αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών στη συσκευή iPhone 7, μία φωτογραφία η οποία απεικονίζει εξάρτημα της νέας συσκευής και συγκεκριμένα τη βάση φόρτισης Lightning, συμπεριλαμβάνει και την υποδοχή ακουστικών.

Χθες η γαλλική τεχνολογική ιστοσελίδα Νowhereelse.fr, μοιράστηκε μαζί μας φωτογραφία ενός εξαρτήματος σύνδεσης καλώδιου Lightning, το οποίο προφανώς προορίζεται για τη συσκευή iPhone 7 και το οποίο διαφέρει σε σχεδιασμό από το αντίστοιχο εξάρτημα του iPhone 6s.

Το συγκεκριμένο εξάρτημα φέρει αρκετά χρήσιμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των flex της κεραίας και της θύρας Lightning και ο νέος σχεδιασμός δείχνει ξεκάθαρα και τη λευκή υποδοχή ακουστικών στην αριστερή πλευρά του.

Η φωτογραφία έχει αναρτηθεί ανώνυμα μέσω λογαριασμού χρήστη στο Weibo κι ως εκ τούτου δεν δύναται να επιβεβαιωθεί η εγκυρότητα. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η ιστοσελίδα, θα μπορούσε πολύ εύκολα να απεικονίζει εξάρτημα προερχόμενο από κινεζικό αντίγραφο της συσκευής iPhone κι όχι από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple. Παρ’ όλα αυτά αν το εξάρτημα είναι αληθινό, σίγουρα θα παρέχει ανακούφιση σε εκείνους που δεν επιθυμούν ακόμη μια πιο λεπτή συσκευή χωρίς υποδοχή ακουστικών.

Πρόσφατες φήμες έκαναν λόγο πως το επόμενης γενιάς iPhone, θα διαθέτει ένα λεπτότερο σώμα χωρίς την υποδοχή ακουστικών. Η Apple σχεδιάζει αντ’ αυτού - σύμφωνα με το δημοσίευμα - σύνδεση ακουστικών Lightning ή Bluetooth. Σε ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες παρουσιάζεται η εταιρεία να σχεδιάζει νέα EarPods Bluetooth σύνδεσης, τα οποία αναμένονται να διατεθούν ως ξεχωριστό αξεσουάρ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Τη θέση της υποδοχής των ακουστικών φημολογείται πως θα πάρει ένα δεύτερο ηχείο στο νέο iPhone 7, προσφέροντας στερεοφωνικό ήχο.

Μένει να δούμε αν μία Lightning audio λύση θα περιοριστεί μόνο στη μεγαλύτερη έκδοση iPhone 7 Plus, πράγμα που θα σήμαινε πως η φωτογραφία μπορεί να απεικονίζει αυθεντικό εξάρτημα, το οποίο συμπεριλαμβάνει υποδοχή ακουστικών και προέρχεται από τη μικρότερη σε μέγεθος έκδοση iPhone 7.
Λίγο υπομονή και το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 05/05/2016 15:03 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.