ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Απεικόνιση των διαστάσεων και του design της νέας συσκευής

iPhone 7 |Απεικόνιση των διαστάσεων και του design της νέας συσκευής 28/04/2016 10:52 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Σχηματικές αναπαραστάσεις, οι οποίες χαρακτηρίζονται από τη σχεδίαση της διπλής κάμερας της συσκευής iPhone 7 Plus ή Pro, που αναμένουμε τον Σεπτέμβριο του 2016, δημοσιεύτηκαν στο τεύχος Ιουνίου στο Ιαπωνικό περιοδικό MacFan. Το περιοδικό στην ουσία επαναλαμβάνει τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που φημολογούνται εδώ και καιρό για την επερχόμενη συσκευή.

Η Ιαπωνική ιστοσελίδα Mac Otakara έχει διαμοιράσει φωτογραφίες προερχόμενες από το περιοδικό MacFan, οι οποίες επιβεβαιώνουν φαινομενικά τις φήμες, πως το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus, δεν θα διαφέρουν πολύ από τις τωρινές iPhone 6s και iPhone 6s Plus.

Η αναπαράσταση, επικεντρώνεται αποκλειστικά στην έκδοση 5,5 ιντσών με διαστάσεις κατά του περιοδικού, 158,22 χιλιοστά x 77,94 χιλιοστά x 7,3 χιλιοστά, όμοιες με τις διαστάσεις του iPhone 6s Plus.

Παρότι η εκδοχή αυτή συμφωνεί με προηγούμενη εικασία της ιστοσελίδας Mac Otakara, πως τα επερχόμενα iPhone 7 και 7 Plus δεν θα είναι σημαντικά λεπτότερα από τα τωρινά, έρχεται εκ διαμέτρου αντίθετη, με άλλες φήμες όπως του αναλυτή Ming-Chi Kuo, ο οποίο περιμένει σώμα όμοιο με του iPod touch 6,1 χιλιοστά. Παρότι δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα ποια από τις φήμες θα επικρατήσει, οι τελευταίες ευθυγραμμίζονται προς το παχύτερο σώμα.

Στο σχέδιο απεικονίζεται επίσης ο διπλός φακός της κάμερας, ο οποίος φημολογείται για την έκδοση των 5,5 ιντσών iPhone 7 Plus, ένα Smart Connector και η απουσία της υποδοχής ακουστικών. Η Apple όντως σχεδιάζει να αφαιρέσει την υποδοχή ακουστικών στις νέες εκδόσεις το 2016, αντικαθιστώντας τα ακουστικά είτε με Lighting καλώδιο σύνδεσης είτε ασύρματα Bluetooth. Υπήρχε φήμη πως το iPhone 7 ενδεχομένως να φέρει στερεοφωνικά ηχεία, η σχεδίαση όμως την απεικονίζει με ένα ηχείο. Άλλα σημαντικά στοιχεία δεν εμπεριέχονται στο σχέδιο του περιοδικού MacFan.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο παρελθόν το περιοδικό έχει προσφέρει ακριβείς πληροφορίες σχετικές με τις συσκευές της Apple, όπως τον σχεδιασμό των συσκευών iPhone 6 / iPhone 6 Plus και των 12 ιντσών iPad Pro. Παρότι σε μεγάλο βαθμό είναι ακριβείς οι πληροφορίες του, δεν παρέχει πάντα απόλυτα σωστές πληροφορίες καθώς τα σχέδια που δημοσιεύει κατά καιρούς στηρίζονται στις φήμες. Υπάρχει περίπτωση λοιπόν να μην απεικονίζει με ακρίβεια την επερχόμενη συσκευή όσο αφορά το πάχος.

Η Apple αναμένεται να κάνει το λανσάρισμα των νέων συσκευών iPhone 7 και iPhone 7 Plus, το φθινόπωρο του 2016.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.