ΘΕΜΑ: Apple |Πτώση στα έσοδα τριμήνου της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια

Apple |Πτώση στα έσοδα τριμήνου της μετά από 10 ολόκληρα χρόνια 26/04/2016 17:38 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα τα οικονομικά αποτελέσματα των κερδών της για το δεύτερο οικονομικό τρίμηνο του έτους 2016 και οι περισσότεροι αναλυτές συναινούν, πως η κατασκευάστρια εταιρεία των iPhone θα υποβάλλει την πρώτη της τριμηνιαία πτώση στα έσοδά της, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια.

Οι αναλυτές της Wall Street, προβλέπουν πως η Apple θα ανακοινώσει έσοδα της τάξεως $52 δισεκατομμυρίων, περίπου 10% μείωση σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο. Τα αποτελέσματα αυτά αντιστοιχούν σε πωλήσεις προϊόντων στο διάστημα 27 Δεκεμβρίου έως 26 Μαρτίου 2016.

Η ίδια η Apple προέβλεπε τριμηνιαία έσοδα μεταξύ $50 και $53 δισεκατομμύρια, μειωμένα σε σύγκριση με τα $58 δισεκατομμύρια πέρυσι, σηματοδοτώντας το τέλος των 50 συνεχώς αυξανόμενων τριμήνων, από έτος σε έτος χρονολογικά από το 2003.

Ο CEO της εταιρείας Tim Cook είχε προειδοποιήσει τους επενδυτές, πως οι πωλήσεις του iPhone αναμένονται μειωμένες κατά το δεύτερο τρίμηνο. Η μείωση θα επέρχονταν εάν οι πωλήσεις έπεφταν κάτω από 61.200.000 iPhones το συγκεκριμένο τρίμηνο. Τα νούμερα αυτά φαίνονται πιθανά, δεδομένου πως οι περισσότεροι αναλυτές περιμένουν πως οι πωλήσεις θα κυμανθούν μεταξύ 50 και 51 εκατομμύρια μονάδες.

Οι πωλήσεις της συσκευής iPhone SE δεν συμπεριλαμβάνονται στα σύνολα αυτά, ούτε τα αποτελέσματα της χαμηλότερης τιμής των συσκευών iPhone που ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου, πέντε ημέρες μετά τη λήξη του τριμήνου. Μείνετε συντονισμένοι στο ired για να σας μεταδώσουμε τα επίσημα αποτελέσματα από την τηλεδιάσκεψη της Apple από τους CEO Tim Cook και τον CFO Luca Maestri. Η μετοχή της εταιρείας διαπραγματεύεται αυτή την ώρα ελαφρώς χαμηλότερα στα $104, εν όψει της σημερινής ανακοίνωσης.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 26/04/2016 18:03 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745