ΘΕΜΑ: Apple Watch 2 |Ανεξάρτητη από iPhone αναμένεται η νέα έκδοση

Apple Watch 2 |Ανεξάρτητη από iPhone αναμένεται η νέα έκδοση 26/04/2016 14:10 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Σε μία ανάρτηση με επίκεντρο τις πωλήσεις του πρώτου έτους της wearable συσκευής Apple Watch, η Wall Street Journal, αναφέρει πως η Apple εργάζεται πάνω σε μία ανεξάρτητη σύνδεση δίκτυου καθώς και σε έναν γρηγορότερο επεξεργαστή, στο λεγόμενο Apple Watch 2.

Η προσθήκη αυτόνομης σύνδεσης δίκτυου, θα μπορούσε να φέρει ορισμένα οφέλη για τους χρήστες, ιδιαίτερα σε αυτούς που θεωρούν απογοητευτική την αναγκαία συνύπαρξη με μία συσκευή iPhone. Παρότι μία τέτοια εξέλιξη θα απαιτήσει επιπρόσθετη σύνδεση παρόχου, θα αντισταθμίσει το μειονέκτημα αυτό η ανεξάρτητη χρήση, GPS, η πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων και η συνέχισης ροή μουσικής, χωρίς την απαίτηση συσκευής iPhone στη “γύρω περιοχή".

Οι νέες προτάσεις που γίνονται για την επόμενη γενιά Apple Watch, έρχονται να επιβεβαιώσουν μια σειρά από φήμες, οι οποίες αναφέρουν πως το επόμενο Apple Watch θα είναι ανεξάρτητο. Η Apple ζήτησε από τους προγραμματιστές πως όλες οι εφαρμογές μετά την πρώτη Ιουνίου που θα υποβληθούν στο App Store θα πρέπει να είναι εγγενείς.

Η αναβάθμιση αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες να ανοίγουν γρηγορότερα εφαρμογές, προσφέροντάς τους μία πιο ομαλή εμπειρία αλληλεπίδρασης. Η αναφορά για ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή στο Apple Watch 2, είναι κάτι που αναμένεται σε μεγάλο βαθμό όπως και στα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας και η προσπάθεια γίνεται για ένα εύχρηστο interface στην νέα έκδοσης της συσκευής.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις, η Wall Streat Journal φέρει σε αντιπαράθεση, το πρώτο έτος πωλήσεων σε σύγκριση με τις πωλήσεις iPhone τα έτη 2007-2008. Η εκτίμηση λοιπόν για το διάστημα Απρίλιος 2015 - 2016 τοποθετείται σε πωλήσεις για τη συσκευή Apple Watch, 12 εκατομμύρια μονάδες. Πρόκειται για αριθμό διπλάσιο από τον πρώτο χρόνο πωλήσεων της συσκευής iPhone (6 εκατομμύρια πωλήσεις).

Οι τελευταίες φήμες για το Apple Watch αλληλοσυγκρούονται για πως θα είναι σχεδιαστικά και το πότε προγραμματίζεται να ανακοινωθεί. Για παράδειγμα κάποιες προτείνουν πως η αναβάθμιση θα δημιουργήσει μια συσκευή 40% λεπτότερη και μάλιστα θα ανακοινωθεί τον Ιούνιο, ενώ άλλες όπως του αναλυτή KGI Securities Ming-Chi Kuo, κάνουν λόγο για μικρο-αλλαγές στη εμφάνιση κι έμφαση στο hardware της συσκευής. Ο αναλυτής προβλέπει πως το Apple Watch 2 θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο παράλληλα με το iPhone 7.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745