ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Αδιάβροχη συσκευή με ευαίσθητο Πλήκτρο Αφετηρίας;

iPhone 7 |Αδιάβροχη συσκευή με ευαίσθητο Πλήκτρο Αφετηρίας; 26/04/2016 11:49 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Απομένουν κάτι λιγότερο από 5 μήνες, πριν την κυκλοφορία των εκδόσεων iPhone 7 και iPhone 7 Plus. Φήμες προερχόμενες από την εφοδιαστική αλυσίδα, μιλούν πως περιμένουμε οι νέες συσκευές iPhone, να είναι πλήρως αδιάβροχες και ανθεκτικές στη σκόνη.

Στις φήμες συμπεριλαμβάνεται και η άποψη πως η Apple φέρεται να δοκιμάζει ένα διαφορετικό πλήκτρο αφετηρίας για την επερχόμενη ναυαρχίδα της. Αυτό δεν αποκλείει το γεγονός πως η επόμενες εκδόσεις να διαθέτουν ένα ελαστικό πλήκτρο αφής, σύμφωνα με την τεχνολογική ιστοσελίδα Digi Times.

Παρότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει μικτή επιτυχία στις αναφορές σχετικές με τη σχεδίαση επικείμενων προϊόντων της εταιρείας, υπάρχουν άλλες τρεις αναφορές που αναφέρουν για την αδιαβροχοποίηση των τελευταίων εκδόσεων. Αξίζει να αναφέρουμε πως το iPhone 6s είναι πραγματικά ανθεκτικό στο νερό, αλλά όχι αδιάβροχο.

Τον προηγούμενο Σεπτέμβριο η κινεζική ιστοσελίδα Weibo, είχε δηλώσει πως η συσκευή iPhone 7, θα έχει ενισχυμένο αδιάβροχο πλαίσιο. Στην ίδια αναφορά γίνεται λόγος για μία πιο λεπτή συσκευή, όμοια με το iPod touch 6,1 χιλιοστά.

Οι φήμες σχετιζόμενες με το πλήκτρο αφετηρίας ίσως να μην ευσταθούν και να μην δούμε αλλαγές στις επερχόμενες εκδόσεις. Θυμίζουμε πως τον περσινό Ιούνιο φήμες έλεγαν πως η Apple εργάζεται πάνω σε μία τεχνολογία απεικόνισης - “integrated fingerprint sensors,” - η οποία θα επέτρεπε την οριστική απομάκρυνση του πλήκτρου αφετηρίας.

Τον προηγούμενο μήνα, χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, για ένα πλήκτρο Home από υλικό Liquidmetal, ευαίσθητο στην πίεση, το οποίο θα παραμορφώνεται ελαφρώς με το πάτημα και θα επανέρχεται στη φυσιολογική του μορφή στη συνέχεια. Η Apple ανανεώνει κάθε χρόνο τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του εύπλαστου υλικού κράματος από το 2010, αλλά έως τώρα δεν το έχει εφαρμόσει σε καμία συσκευή.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, ο αναλυτής της Barclays, Mark Moskowitz εικάζει πως η εταιρεία Apple, αναμένεται να παραλείψει την παράδοση “S” το ερχόμενο έτος και να εισαγάγει στην αγορά ένα iPhone 8 χωρίς φυσικό πλήκτρο αφετηρίας.

Η λύση single-chip στην οθόνη αφής και οι τοποθέτηση drivers θα μπορούσαν να επιτρέψουν τη συμβατή με δακτυλικά αποτυπώματα οθόνη, εξαλείφοντας την ύπαρξη φυσικού πλήκτρου. Οι νέες συσκευές φημολογείται πως θα διαθέτουν smart connector, φωτογραφική κάμερα με διπλούς φακούς, χωρίς υποδοχή ακουστικών και ταινιών κεραίας. Θα φέρει στερεοφωνικά ηχεία, μεγαλύτερη μπαταρία και ασύρματη φόρτιση. Ενδέχεται όμως να κρατήσει και κάποια χαρακτηριστικά, όπως την οθόνη OLED, για το επόμενο έτος 2017.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 26/04/2016 11:50 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.