ΘΕΜΑ: Siri και Liam |Η νέα διαφήμιση της Apple για την "Ημέρα της Γης"

Siri και Liam |Η νέα διαφήμιση της Apple για την "Ημέρα της Γης" 23/04/2016 11:31 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple μοιράζεται μαζί μας μία νέα τηλεοπτική διαφήμιση, με τίτλο “Siri και Liam” για την Ημέρα της Γης η οποία ήταν χθες 22 Απριλίου. Στο δεκαπέντε δευτερολέπτων σποτ, η εικονική βοηθός Siri ζητά από το ρομπότ ανακύκλωσης της Apple, Liam, να της αναφέρει τι έκανε αυτό για την Ημέρα της Γης.

Η Siri θα λάβει μία χιουμοριστική απάντηση πριν το iPhone που τη φιλοξενεί, αποσυναρμολογηθεί. Είναι η δεύτερη διαφήμιση που δημοσίευσε η Apple για την Ημέρα της Γης, αμέσως μετά τη διαφήμιση με τίτλο “Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας”, πριν από περίπου 24 ώρες, για να προωθήσει τις περιβαλλοντολογικές ανησυχίες της αυτό το μήνα.

Η πρώτη φορά που η Apple παρουσίασε το ρομπότ Liam, ήταν στην εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης “Let Us Loop You In” τον προηγούμενο μήνα. Ο Liam είναι το ρομπότ το οποίο είναι σε θέση να αποσυναρμολογήσει παλιά iPhones και να ανακτήσει όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά.


Το ρομπότ αποδομεί όλα τα εξαρτήματα ενός iPhone, προκειμένου να διασώσει υλικά όπως κοβάλτιο και λίθιο από την μπαταρία, να ξεχωρίσει το χρυσό και το χαλκό από την κάμερα και να συλλέξει εκχύλισμα από ασήμι και πλατίνα από τη Logic Board καθώς και πολλά ακόμη ανακυκλώσιμα υλικά.

Η πρωτοβουλίες της Apple για την “Ημέρα της Γης” εφέτος περιλαμβάνουν, την πράσινη πινελιά στο λογότυπο της εταιρίας και πράσινα μπλουζάκια στους υπαλλήλους ανά κατάστημα, στην υπηρεσία Apple Music θα συναντήσετε λίστες αναπαραγωγής για την Ημέρα της Γης, μια κατηγορία εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη στο Παγκόσμιο ταμείο για τη φύση.

Η εταιρεία στην ετήσια έκθεση της έκανε αναφορά για την πρόοδό της στην περιβαλλοντική ευθύνη, για το οικονομικό έτος 2015.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 23/04/2016 11:32 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745