ΘΕΜΑ: iOS 10 concept |Πιθανά χαρακτηριστικά εντός πραγματικότητας (Video)

iOS 10 concept |Πιθανά χαρακτηριστικά εντός πραγματικότητας (Video) 21/04/2016 11:03 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Ο Federico Vittici της τεχνολογικής ιστοσελίδας MacStories, συνεργάστηκε με τον Sam Beckett, προκειμένου να δημιουργήσει ένα video concept το οποίο θα αναπαριστά χαρακτηριστικά που επιθυμεί να συναντήσει στο επόμενο λειτουργικό iOS 10. Έχουμε παρακολουθήσει αρκετές προτάσεις concept, ιδιαίτερα ευφάνταστες με τα χαρακτηριστικά που είναι απίθανο να τα συναντήσουμε στην επομένη έκδοση. Όμως οι επιθυμίες του Vittici για το επόμενο iOS βασίζονται στη λογική και είναι καλά μελετημένες.

Κύρια χαρακτηριστικά που συμπεριλαμβάνονται στο παρακάτω video, είναι η ιδέα ενός προσαρμόσιμο Κέντρου Ελέγχου, με ομαδοποίηση εικονιδίων και ενσωμάτωση εφαρμογών τρίτων κατασκευαστών, ένα API Siri για χρήση σε εφαρμογές του App Store, και μία Dark Mode εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος.

Στις μικρότερης σημασίας προσθήκες, συμπεριλαμβάνονται η αναζήτηση emoji icons, η αναλυτική προεπισκόπηση μηνύματος, ένας επιλογέας εγγράφων για την υπηρεσία iCloud Drive και χαρακτηριστικά Spit multitasking.


Το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 10, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2016, παράλληλα με τις νέες εκδόσεις iPhone, αλλά θα παρουσιαστεί σε λιγότερο από 2 μήνες από σήμερα, κατά την ετήσια εκδήλωση WWDC 2016 (Worldwide Developers Conferences). Πολύ λίγες διαρροές έχουμε μέχρι στιγμής, άλλο όσο πλησιάζει ο καιρός θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά.

Θα θέλαμε να μάθουμε τις δικές σας επιθυμίες (εντός πραγματικότητας) των νέων χαρακτηριστικών του λειτουργικού iOS 10, τόσο για τις συσκευές iPhone όσο και για τις εκδόσεις iPad.

Για παράδειγμα θα θέλατε Widgets στην Οθόνη κλειδώματος; Αλλαγές στην εμφάνιση ίσως;
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 21/04/2016 11:04 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745