ΘΕΜΑ: iPhone με OLED οθόνη |Συμφωνία φωτογραφίζει το έτος 2017

iPhone με OLED οθόνη |Συμφωνία φωτογραφίζει το έτος 2017 15/04/2016 12:45 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H εταιρεία Samsung Display Co, αναμένεται να αρχίσει την παροχή OLED οθονών στην Apple μέσα στο 2017, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korea Herald. Οι όροι του συμβόλαιου μιλούν για 100 εκατομμύρια μονάδες, τις οποίες θα προμηθεύσει η Samsung σε panel OLED 5,5 ιντσών σε ετήσια βάση, με κόστος $2.590.000.000.

Τα OLED panel θα εξαλείψουν την ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται στις παραδοσιακές οθόνες LCD, παρέχοντας υψηλότερη ευκρίνεια και φωτεινότερα χρώματα. Ανασταλτικός παράγων είναι το υψηλό κόστος παραγωγής και η μικρότερη διάρκεια ζωής, τα οποία θα πρέπει να ξεπεραστούν.

Φήμες οι οποίες έχουν κυκλοφορήσει νωρίτερα για εγκαθίδρυση εταιρικής σχέσης - από το πρακτορείο Reuter - έκαναν λόγο για δύο εταιρείες με τις οποίες συζητά η Apple. Τη Samsung και την LG Dislpay. Από την πλευρά της Samsung φήμες αναφέρουν πως σχεδιάζει να επενδύσει $7.470.000.000 στη κατασκευή OLED οθονών, προκειμένου να αντεπεξέλθει στη ζήτηση της Apple. H Αpple φαίνεται από την άλλη να σχεδιάζει την παραγγελία επιπλέον OLED panel από εταιρείες όπως η LG Display, AU Optronics ή την εταιρεία Japan Display, με τις οποίες βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις.

Αρχικά είχε αναφερθεί πως η Apple θα υιοθετούσε OLED οθόνες στις συσκευές της iPhone, στις εκδόσεις του 2018, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το χρονοδιάγραμμα να έχει συρρικνωθεί. Οι στόχοι τις Apple φαίνεται να θέλουν τα πρώτα iPhones με οθόνες OLED, το 2017.

Ο αναλυτής της εταιρείας ερευνών KGI Securities Ming-Chi Kuo, σύμφωνα με πληροφορίες της τεχνολογικής ιστοσελίδας DigiTimes, θεωρεί πως η Apple σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει οθόνες OLED 5,8 ιντσών, στη γραμμή iPhone μέσα στο 2017. Στα χαρακτηριστικά της θα συμπεριλαμβάνεται και το κυρτό γυαλί, όμως αυτή η πληροφορία δεν φαίνεται να ευσταθεί, αν λάβουμε υπόψιν τη σημερινή αναφορά για συμφωνία οθονών 5,5 ιντσών.

Σύμφωνα με την αναφορά του αναλυτή, το 2017 στη συσκευή iPhone θα δούμε σημαντικές αλλαγές. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την παράδοση της Apple έως τώρα, που θέλει να έχει κύκλο αναβάθμισης της συσκευής της, ανά 2 έτη. Ο Kuo υποστηρίζει πως η έκδοση του 2017 θα είναι διαφορετική, με οπίσθιο κάλυμμα από γυαλί, θα υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, θα δίνει βιομετρικές πληροφορίες και θα φέρει την προαναφερθείσα καμπύλη οθόνη σε συνδυασμό με κυρτό περίβλημα.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745