ΘΕΜΑ: HTC 10 |Η νέα ναυαρχίδα με επίσημη υποστήριξη AirPlay της Apple

HTC 10 |Η νέα ναυαρχίδα με επίσημη υποστήριξη AirPlay της Apple 13/04/2016 10:33 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η εταιρεία HTC, παρουσίασε χθες την τελευταία έκδοση της ναυαρχίδας συσκευής της HTC 10, με ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό. Την εγγενή υποστήριξη του πρωτοκόλλου ασύρματης επικοινωνίας AirPlay της Apple.

Οι κάτοχοι της συσκευής, θα είναι σε θέση να μεταφέρουν περιεχόμενο συνεχούς ροής ήχου στο Apple TV και σε άλλες συσκευές με δυνατότητα AirPlay, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο εάν θα υποστηρίζει και Video streaming, σύμφωνα με την αναφορά της ιστοσελίδας Engadget. Μέχρι στιγμής υπήρχαν εφαρμογές στο λειτουργικό Android τρίτων κατασκευαστών με υποστήριξη AirPlay, αλλά η εταιρεία HTC δημιούργησε την πρώτη Android συσκευή, η οποία έχει την επίσημη άδεια .

Οι συσκευές Android έως τώρα περιορίζονταν στο πρωτόκολλο ασύρματης επικοινωνίας Google's Cast, προκειμένου να μεταφέρουν στην TV υψηλής ποιότητας video και ήχο. Η μορφή αυτή υποστηρίζεται περισσότερο από το πρωτόκολλο AirPlay, τόσο σε υλικό (hardware) ως και σε επίπεδο λογισμικού, αλλά όχι όμως από το Apple TV, ή συμβατά με Airplay ηχεία.

Η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας HTC, διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, quad-HD, μεταλλικό περίβλημα και υψηλές προδιαγραφές απόδοσης, χάρη στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820 και τα 4 GB ποσότητας μνήμης RAM. O αποθηκευτικός χώρος των 32 GB επεκτείνεται χάρη στην υποδοχή καρτών MicroSD. Στα χαρακτηριστικά της συσκευής θα πρέπει να συμπεριλάβετε επίσης μία μπαταρία 3000 mAh η οποία είναι ικανή να τροφοδοτεί τη συσκευή για δύο ημέρες, λόγο του υλικού και τη βελτιστοποίηση του λογισμικού της.

Μερικά άλλα χαρακτηριστικά που μπορούμε να αναφέρουμε είναι η USB-C θύρα, η ποιότητα ήχου των 24-bit, και μια οπίσθια Καμερα 12 megapixels με αυτόματη εστίαση laser και dual-LED flash. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη τον επόμενο μήνα προς $699 και οι προ-παραγγελίες έχουν ξεκινήσει από σήμερα στις μεγαλύτερες χώρες.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.