ΘΕΜΑ: Apple |Παύει την υποβάθμιση του λειτουργικού συστήματος σε iOS 9.2.1

Apple |Παύει την υποβάθμιση του λειτουργικού συστήματος σε iOS 9.2.1 06/04/2016 17:09 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Μετά την εγκατάσταση την τελευταίας αναβάθμισης του λειτουργικού iOS 9.3.1, η εταιρεία σταμάτησε να υπογράφει την εισαγωγή της έκδοσης iOS 9.2.1. Πρακτικά για τους χρήστες σημαίνει πως δεν θα είναι σε θέση πλέον να υποβαθμίσουν το λειτουργικό των iOS συσκευών, σε παλαιότερη έκδοση.

Η Apple παύει να υπογράφει την υποβάθμιση του λειτουργικού, όταν θεωρεί πως η νέα έκδοση είναι σταθερή χωρίς προβλήματα και σφάλματα λογισμικού, ώστε να προστατέψει τους χρήστες από θέματα ασφαλείας τα οποία βελτιώνονται με κάθε νέα έκδοση.

Η νέα αναβάθμιση iOS 9.3.1 που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, διορθώνει τα σφάλματα συνδέσμων τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν ικανά να παγώσουν εντελώς την εφαρμογή Safari.

Στη προηγούμενη έκδοση ανακαλύφθηκε ένα σφάλμα διαπιστευτηρίων μεταξύ των εφαρμογών κι επηρέαζε προ-εγκατεστημένες και μη εφαρμογές όπως Safari, Mail, Μηνύματα, αλλά και εφαρμογές περιήγησης τρίτων κατασκευαστών. Τα σφάλματα που παρουσιάστηκαν, ήταν αρκετά για να αναγκάσουν την εταιρεία να διαθέσει νέα έκδοση λειτουργικού, καθώς η απεγκατάσταση μιας εφαρμογής δεν έλυνε το πρόβλημα.

Από την κυκλοφορία της η προτελευταία έκδοση iOS 9.3 παρουσίασε προβλήματα κυρίως σε παλαιότερες συσκευές, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης κωδικού, και απενεργοποίησης αυτών. H Apple για να διορθώσει το πρόβλημα κοινοποίησε μία διορθωμένη έκδοση iOS 9.3, μόνο για τις συσκευές αυτές.

Πρόσφατα νέο bug σε συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus, επέτρεπε σε χρήστες την πρόσβαση σε επαφές και φωτογραφίες, χωρίς την απαίτηση κωδικού πρόσβασης μέσω της εικονικής βοηθού Siri. Φυσικά η όλη διαδικασία απαιτούσε 3D Touch, όπως είπαμε το Siri και ορισμένες ρυθμίσεις του λειτουργικού συστήματος. Οι επιπτώσεις στην ευρύτερη εγκατάσταση είναι ελάχιστες.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745