ΘΕΜΑ: Apple News |Ακολουθήστε και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της εταιρείας

Apple News |Ακολουθήστε και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα της εταιρείας 06/04/2016 10:44 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H εταιρεία Apple σήμερα πρωί πρωί ενεργοποίησε έναν νέο λογαριασμό στο κοινωνικό δίκτυο Twitter με τίτλο “@Apple News”, δίνοντας έτσι στην συντακτική ομάδα της εταιρείας τη δυνατότητα να προωθήσουν τις “ιστορίες τους” και το περιεχόμενό τους στο κοινωνικό δίκτυο. Ο συγκεκριμένος λογαριασμός έχει δημιουργηθεί από πέρυσι, παρόλα αυτά ενεργοποιήθηκε σήμερα.

Ήδη χρησιμοποιείται και θα χρησιμοποιηθεί και στο μέλλον για να μοιραστεί με τους ακολούθους του, "top stories" και "great reads” - κορυφαίες ιστορίες και εξαιρετικά αναγνώσματα - σε επιμέλεια των συντακτών Apple News των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μέχρι στιγμής έχουν κοινοποιηθεί από το λογαριασμό δύο νέα άρθρα, τα οποία αφορούν τo θέμα Panama Papers, και το NCAA Tournament championship παιχνίδι, προερχόμενα από τις ιστοσελίδες Wired και SBNation.

Η Apple προσφάτως ενίσχυσε την παρουσία της στο Twitter και ο νέος λογαριασμός έρχεται να συμπληρώσει λογαριασμούς και υπηρεσίες όπως @Apple Music, @Beats 1 radio, το @iTunes, το @App Store, @iBooks, @Podcasts, @Swift και πολλά άλλα.

Βέβαια η μεγάλη κίνηση της εταιρείας Apple στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ήταν με την ενεργοποίηση λογαριασμού υποστήριξης χρηστών (Apple Support). Ο λογαριασμός αυτός δίνει απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες χρηστών που αφορούν συσκευές και υπηρεσίες της εταιρείας.

Παρότι η εταιρεία διαθέτει πολλαπλούς λογαριασμούς στο Twitter, δεν υπάρχει ένα κεντρικός λογαριασμός @Apple, αν και πολλά ηγετικά στελέχη της εταιρείας, διατηρούν προσωπικούς λογαριασμούς. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται του Tim Cook, Phil Schiller και Eddy Cue
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 06/04/2016 10:46 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.