ΘΕΜΑ: iOS 9.3.1 |Η Apple δίνει ριζική λύση στο πρόβλημα με τους συνδέσμους

iOS 9.3.1 |Η Apple δίνει ριζική λύση στο πρόβλημα με τους συνδέσμους 01/04/2016 11:22 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple χθες βράδυ, κυκλοφόρησε νέα αναβάθμιση iOS 9.3.1 την πρώτη, μετά την επίσημη κυκλοφορία της 9.3. Η αναβάθμιση αυτή έρχεται περίπου 10 ημέρες μετά την επίσημη κυκλοφορία της έκδοσης iOS 9.3, και φέρει διόρθωση του προβλήματος που επηρέαζε την αλληλεπίδραση του χρήστη με τους συνδέσμους διάφορων εφαρμογών.

Η νέα αναβάθμιση είναι διαθέσιμη είτε μέσω OTA (over-the-air) για όλους τους χρήστες που έχουν αναβαθμίσει στην έκδοση iOS 9, είτε μέσω της εφαρμογής iTunes. Πρόκειται για την έβδομη ενημέρωση της major αναβάθμισης μετά τις iOS 9, iOS 9.0.1, iOS 9.0.2, iOS 9.2, iOS 9.2.1 και iOS 9.3.

Για όσους δεν έτυχε να γνωρίζουν, λίγο μετά την κυκλοφορία της έκδοσης iOS 9.3, ένας σημαντικός αριθμός χρηστών συσκευών iPhone και iPad, ανέφερε προβλήματα λειτουργίας σε εφαρμογές Safari, Mail, Μηνύματα, Σημειώσεις, και στην εφαρμογή περιήγησης Chrome. Οι εφαρμογές αυτές σταματούσαν να ανταποκρίνονται μόλις ο χρήστης άνοιγε έναν σύνδεσμο μέσα από αυτές τις εφαρμογές.

Το ίδιο πρόβλημα αλλά σε πολύ μικρότερη κλίμακα είχαν αναφέρει και χρήστες παλαιότερων εκδόσεων του λειτουργικού iOS. Η ακριβής αιτία του προβλήματος δεν έχει αποκαλυφθεί, αν και φήμες εικάζουν πως υπάρχει πρόβλημα στην επικοινωνία και την έγκριση σύνδεσης μεταξύ των ιστοσελίδων.

Δεν υπήρξε δυνατότητα άμεσης αποκατάστασης, αλλά μετά την έκταση που πήρε το θέμα η Apple ανακοίνωσε πως προσπαθούσε να το διορθώσει και σύντομα θα διέθετε αναβάθμιση η οποία θα έδινε λύση στο πρόβλημα αυτό.
Εάν εντοπίσουμε άλλες αλλαγές που έχουν επέλθει στο λειτουργικό iOS 9.3.1, θα ανανεώσουμε την ανάρτηση.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 01/04/2016 11:44 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.