ΘΕΜΑ: iOS 9.3 |Παρουσιάζει το χαμηλότερο ποσοστό συντριβών και προβλημάτων

iOS 9.3 |Παρουσιάζει το χαμηλότερο ποσοστό συντριβών και προβλημάτων 31/03/2016 18:33 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Παρά τη μεγάλη έκταση στη δημοσιότητα που έλαβαν τα προβλήματα της τελευταίας αναβάθμισης iOS 9.3 φαίνεται να παρουσιάζει το μικρότερο δείκτη συντριβής από όλες τις έως τώρα εκδόσεις, με τη μετανάλυση δεδομένων, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα AppleInsider.

Σύμφωνα με την έδρα της εταιρείας Apteligent στην Καλιφόρνια, κατά τις τελευταίες 8 ημέρες η νέα αναβάθμιση παρουσιάζει το μικρότερο ποσοστό συντριβής με δείκτη 2.2%, καθιστώντας τη νέα αναβάθμιση, ως την πιο σταθερή σε κυκλοφορία. Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως το λειτουργικό iOS 9.3, κέρδισε κι επίσημα την τελευταία έκδοση λειτουργικού Android στην οποία το ποσοστό συντριβής άγγιξε το 2,6%.

Συγκρινόμενη η νέα αναβάθμιση με παλαιότερες όπως iOS 8, iOS 9 και iOS 9.2 οι οποίες με την πάροδο του χρόνου τα πήγανε χειρότερα, καθώς το ποσοστό τους ξεπέρασε το 3,2%. Αυτό σημαίνει πως πολλοί περισσότεροι χρήστες είχαν την πιθανότητα να εμφανίσουν προβλήματα τότε, συγκριτικά με την τελευταία αναβάθμιση.

Ενδεχομένως τα δεδομένα της συγκεκριμένης μελέτης να εκπλήξει αρκετούς από εσάς, λόγω της έκτασης που έλαβαν κάποια προβλήματα της τωρινής έκδοσης iOS 9.3, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συγκεκριμένα το πρόβλημα μη ανταπόκρισης των συνδέσμων, σε διάφορες εφαρμογές όπως Safari, Mail και Μηνύματα. Η εταιρεία εργάζεται πάνω στον κώδικα προκειμένου να επιλύσει το θέμα με νέα διορθωμένη έκδοση.

Το δεύτερο σημαντικό πρόβλημα που έφερε η νέα αναβάθμιση, σχετίζεται κυρίως με παλαιότερες συσκευές οι οποίες κλειδώθηκαν, λόγω απαίτησης των αρχικών πληροφοριών που χρησιμοποιήθηκαν στη συγκεκριμένη συσκευή, κατά τη διαμόρφωση. Η Apple πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μία διορθωμένη έκδοση iOS 9.3, για να διορθώσει το πρόβλημα.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.