ΘΕΜΑ: iPhone SE |Ξεπέρασαν τα 3,4Μ οι προ-παραγγελίες στην Κίνα

iPhone SE |Ξεπέρασαν τα 3,4Μ οι προ-παραγγελίες στην Κίνα 29/03/2016 15:43 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Παρότι η εταιρεία Apple δεν έχει δώσει επίσημα στοιχεία αποστολών, οι προ-παραγγελίες για το επερχόμενο iPhone SE, λέγεται πως έχουν υπερβεί τα 3,4 εκατομμύρια έως τώρα, στην αγορά της Κίνας (Τα στοιχεία αντλήθηκαν από τους λιανοπωλητές της χώρας). Για πρώτη φορά οι αριθμοί των προ-παραγγελιών αναφέρθηκαν χθες από το τηλεοπτικό δίκτυο CNBC. Στη ανακοίνωση μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε πως η πιο δημοφιλής του απόχρωση iPhone SE, ήταν η Gold, από τους υποψήφιους αγοραστές της Κίνας. Η νέα απόχρωση Rose Gold, κατέλαβε τη δεύτερη θέση πολύ κοντά όμως στις πωλήσεις της πρώτης.

Οι αναδυόμενες αγορές όπως η Κίνα, η Βραζιλία, η Ρωσία και η Ινδία, πιστεύεται πως είναι ο πρωταρχικός στόχος διείσδυσης της εταιρείας Apple, με την κυκλοφορία της συσκευής iPhone SE. Σημειώστε πως έχει τη χαμηλότερη τιμή εκκίνησης που έχει διαθέσει ποτέ η εταιρεία. Αναμένεται η συγκεκριμένη συσκευή iPhone 4 ιντσών να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των χρηστών που θα αγοράσουν το πρώτο τους smartphone ή χρηστών οι οποίοι θα προέλθουν από το λειτουργικό Android και τη low-end σειρά συσκευών.

Οι αριθμοί των προ-παραγγελιών - εάν επαληθευτούν - υποδηλώνουν πως οι προσδοκίες για τις πωλήσεις της συγκεκριμένης συσκευής είναι χαμηλές. Οι αναλυτές στη Wall Street προβλέπουν πως η Apple θα φέρει το έτος που διανύουμε, 10.000.000 - 15.000.000 επιπρόσθετες πωλήσεις iPhone.

Οι προ-παραγγελίες για τη συσκευή iPhone SE έχουν ξεκινήσει από την προηγούμενη Πέμπτη σε 13 χώρες, συμπεριλαμβανομένων, βασικών αγορών όπως η Βόρεια Αμερική, Ευρώπη και Ασία. Η Apple ήδη σχεδιάζει να επεκτείνει τη διαθεσιμότητα της συσκευής iPhone SE, καθώς και το νέο 9,7 ιντσών iPad Pro σε περίπου 47 χώρες ακόμη, μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Να θυμίσουμε πως η συσκευή iPhone SE διαθέτει επεξεργαστή της Apple, A9, 12 megapixels iSight κάμερα NFC chip για την υπηρεσία Apple Pay - εξαρτήματα και χαρακτηριστικά τα οποία συναντάμε στις συσκευές ναυαρχίδες της εταιρείας iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Η τιμή της συσκευής έχει καθοριστεί για τα μεν 16 GB αποθηκευτικού χώρου στα $399 ενώ για τα 64 GB, στα $499. H συσκευή διατίθεται σε αποχρώσεις Silver, Space Gray, Gold και Rose Gold. Στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμη από τις 7 Απριλίου.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.