ΘΕΜΑ: New Generation Apple Store στο Memphis με οθόνη προβολής 10 τ.μ.

New Generation Apple Store στο Memphis με οθόνη προβολής 10 τ.μ. 29/03/2016 12:10 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε άνοιξε τις πόρτες της σε ένα από τα πρώτα “Επόμενης γενιάς” καταστήματα της εταιρείας. Η ιστοσελίδα AppleInsider έχει αποκλειστικές φωτογραφίες από την θέση του λογοτύπου τις ξύλινες επιφάνειες στους τοίχους και την μεγάλη ύψους 10 μέτρων σχεδόν οθόνη. Το κόστος της οθόνης φημολογείται στα $ 1,5 εκατομμύρια.

Όπως βλέπετε καθαρά στις φωτογραφίες που προέρχονται από το κατάστημα, ο αναθεωρημένος σχεδιασμός ταιριάζει απόλυτα με το όραμα της επικεφαλής Angela Ahrendts, και του CDO, Jony Ive. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να είναι εκπληκτικό.

Με τη χρήση της ευρεσιτεχνίας “high-flung ceiling sports embedded light panels” στην οροφή, η οποία ενσωματώνει χωνευτά σποτ για τον φωτισμό του καταστήματος και των αφισών των προϊόντων, δίνει μια αίσθηση διαφάνειας στο κατάστημα. Τα εκθεσιακά ξύλινα τραπέζια σχεδιασμένα από τον Ive, ως νέες εκδόσεις, ενσωματώνουν αισθητήρες κίνησης, κρύβουν πρίζες και υποδοχές USB. Τα συγκεκριμένα νέα ξύλινα τραπέζια, αναμένεται να εξοπλίσουν όλα τα καταστήματα παγκοσμίως.

Στους τοίχους μπορείτε να παρατηρήσετε νέα ξύλινες εγκαταστάσεις για την προβολή των αξεσουάρ με την ονομασία "The Avenue”. Διαθέτουν ένα ιδιαίτερο χώρο για την προβολή των ακουστικών, καθώς και χώρο για την τοποθέτηση ηχείων και άλλων παρελκομένων. Σύμφωνα με την Κα Ahrendts, Tα συρτάρια και οι ντουλάπες καθώς και άλλες διαδραστικές επιφάνειες, δίνουν την αίσθηση στους επισκέπτες πως βρίσκονται σε κατάστημα μια μικρής πόλης.

Το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό όμως του καταστήματος, είναι η γιγάντια οθόνη η οποία απλώνεται από το δάπεδο μέχρι την οροφή του καταστήματος, απέναντι ακριβώς από τη γυάλινη είσοδο του καταστήματος. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες η οθόνη ανέρχεται σε κόστος $ 1,5 εκατομμύρια. H οθόνη προβάλλει εικόνες από άκρη σε άκρη (edge-to edge) και συνοδεύεται από μαύρο περίβλημα. Συγκριμένα η οθόνη σήμερα προβάλλει το νέο iPad Pro.

Μία παρόμοια οθόνη φαίνεται να εμφανίστηκε στη σειρά “60 Minutes” τον προηγούμενο Δεκέμβριο. Το κατάστημα στο Memphis φαίνεται να έχει προβλήματα με μερικά panel της οροφής, τα οποία αναμένεται να ανακατασκευαστούν. Η διεύθυνση του καταστήματος στο Saddle Creek βρίσκεται στη West Street, στη συνοικία Germantown.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.