ΘΕΜΑ: Intenso iMobile line |USB stick μεταφοράς αρχείων για συσκευές iPhone

Intenso iMobile line |USB stick μεταφοράς αρχείων για συσκευές iPhone 28/03/2016 18:09 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Εάν επιθυμείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας με εξαιρετική άνεση, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Μία νέα συσκευή αποθήκευσης με τίτλο Intenso iMobile 64 GB 3.0/Lightning, κατέφθασε στα καταστήματα ired. Η συσκευή είναι σε θέση μέσω USB να συνδεθεί με οποιονδήποτε υπολογιστή καθώς και με συσκευές iPad, iPhone ή iPod touch.

Όλες οι μορφές αρχείων όπως video, Φωτογραφίες, έγγραφα, ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε πλέον να τα μεταφέρετε από τη συσκευή iPhone προς τον υπολογιστή ή προς άλλη iOS συσκευή απευθείας. Η συσκευή αποθήκευσης Intenso iMobile 64 GB 3.0/Lightning εμφανισιακά είναι ιδιαίτερα κομψή με προστατευτικό καπάκι, μικρή σε μέγεθος ώστε να το φέρετε μαζί σας πάντα και παντού.

Η Intenso iMobile 64 GB 3.0/Lightning, είναι συμβατή με πρωτόκολλο USB 3.0. Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό, πρόκειται για το νεότερο και ταχύτερο πρωτόκολλο σύνδεσης, το οποίο προσφέρει υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων - έως και 10 φορές - από το προηγούμενο πρωτόκολλο USB 2.0. Για να μιλήσουμε με νούμερα η μέγιστη ταχύτητα της σύνδεσης USB 3.0 αγγίζει τα 5Gbps. Στα θετικά μπορείτε να εντάξετε και τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης φόρτισης φορητών συσκευών (tablets, smartphone).

Μικρό Μέγεθος

Η εξωτερική συσκευή αποθήκευσης με το ιδιαίτερα λεπτό προφίλ και πανέμορφη σχεδιαστικά, διαθέτει ελάχιστο βάρος, γεγονός που συμβάλλει στην ευκολία μεταφοράς και αποθήκευσης αρχείων. Η ξεχωριστή τροφοδοσία είναι περιττή, καθώς τροφοδοτείται από την υποδοχή USB 3.0 του υπολογιστή.

Κανείς δεν αμφισβητεί πως πλέον τα usb sticks έχουν καθιερωθεί για τη μεταφορά και αποθήκευση δεδομένων μικρού μεγέθους δεδομένων, γι’ αυτό και θα τα συναντήσετε σε μία μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και ποσότητας αποθηκευτικών χώρων. Οι διαθέσιμες αποθηκευτικές εκδόσεις 32 GB, 64 GB, είναι ικανές να παρέχουν άφθονο επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για όλα τα δεδομένα σας όπως φωτογραφίες, video, ταινίες, μουσική και προσωπικά ή επαγγελματικά έγγραφα.

Λειτουργίες όπως Plug and Play για διευκόλυνση της εγκατάστασης χωρίς την απαίτηση οδηγών, συμπεριλαμβάνονται στη συσκευή Intenso iMobile 64 GB 3.0/Lightning. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία ελεύθερη υποδοχή USB 3.0, να συνδέσετε τη συσκευή αποθήκευσης και να ξεκινήσετε τη μεταφορά.

Τις δύο εκδόσεις 32 GB kai 64 GB, μπορείτε να τις αποκτήσετε σε τιμές 51,90€ και 70,90€ αντίστοιχα, επισκεπτόμενοι ένα από τα καταστήματά μας.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.