ΘΕΜΑ: iPhone |Εξ ολοκλήρου γυάλινη αναμένεται η έκδοση του 2017

iPhone |Εξ ολοκλήρου γυάλινη αναμένεται η έκδοση του 2017 28/03/2016 10:48 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Apple ετοιμάζει μία σημαντική αναμόρφωση της έκδοσης iPhone για το ερχόμενο έτος 2017, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και ένα γυάλινο περίβλημα σε συνδυασμό με κυρτή γυάλινη οθόνη AMOLED, σύμφωνα με τον γνωστό αναλυτή Ming-Chi-Kuo της εταιρείας KGI Securities. Στην προσπάθεια της εταιρείας να διαφοροποιηθεί από το μεταλλικό περίβλημα που έχουν υιοθετήσει αρκετές εταιρείες πλέον, η Apple σχεδιάζει μία συσκευή γυάλινη, παρόμοιας εμφάνιση με τις συσκευές iPhone 4 - iPhone 4s για την έκδοση που θα κυκλοφορήσει το 2017.

Αναμένουμε από την Apple για το 2017 ένα νέο μοντέλο iPhone με δομικό σχεδιασμό παρόμοιο με την έκδοση iPhone 4 / 4s, που σημαίνει πως θα είναι εξοπλισμένο με γυάλινες επιφάνειες μπρος και πίσω και θα περιβάλλεται από ένα μεταλλικό πλαίσιο στις άκρες.


Η διαφορά είναι πως η νέα έκδοση θα διαθέτει πιθανότητα κυρτή οθόνη, το περίβλημα θα είναι καμπυλωτό και θα συνοδεύεται από μία LCD 5,8 ιντσών AMOLED, ασύρματη φόρτιση, και βιομετρικές μετρήσεις (αναγνώριση προσώπου ή ίριδας). Λαμβάνοντας υπόψιν τα υλικά κατασκευής και τον καμπυλωτό σχεδιασμό, η νέα έκδοση ενδεχομένως να φαίνεται μικρότερη σε μέγεθος από το υπάρχον, 5,5 ιντσών.

Τα σενάρια που παραθέτει ο αναλυτής είναι δύο για το 2017 και σχετίζονται με τη διαθεσιμότητα των AMOLED οθονών που θα απαιτηθούν από την εταιρεία για το νέο iPhone. Εναλλακτικά θα δούμε μια LCD 4,7 ιντσών σε συνδυασμό μιας οθόνης AMOLED ως μια μεγαλύτερη σε μέγεθος επιλογή. Αν η διαθεσιμότητα σε οθόνες AMOLED είναι σε θέση να καλύψουν το σύνολο της ζήτησης 4,7 και 5,5 ιντσών, τότε η Apple θα δημιουργήσει 3 εκδόσεις διαστάσεων LCD 4,7 - 5,5 και μία μεγαλύτερη έκδοση 5,8 ιντσών AMOLED.

Αν πραγματοποιηθεί μία τόσο μεγάλη αλλαγή το 2017, θα είναι μία σημαντική απόκλιση από τη συνηθισμένη πρακτική, που θέλει την Apple να διατηρεί την ίδια σχεδίαση για δύο χρόνια, πριν την ολική ανασχεδίασή της. Οι τωρινές συσκευές αντιπροσωπεύουν το δεύτερο έτος με όμοια εξωτερική σχεδίαση και η επόμενη έκδοση της συσκευής iPhone 7, αναμένεται πλήρως ανασχεδιασμένη.

Από τις έως τώρα φήμες οι εξωτερικές αλλαγές που περιμένουμε θα είναι ήσσονος σημασίας για την επερχόμενη έκδοση. Σχετικά με την έκδοση με οθόνη AMOLED 5,8 ιντσών και σύμφωνα πάντα με φήμες η Apple για το 2017 ή το 2018 ετοιμάζει συνεργασίες με διαφορετικές εταιρείες παραγωγής OLED οθονών.
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 28/03/2016 11:04 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.