ΘΕΜΑ: iPhone SE - iPad Pro 9,7" |Ανακάλυψαν 2 GB ποσότητας μνήμης RAM

iPhone SE - iPad Pro 9,7" |Ανακάλυψαν 2 GB ποσότητας μνήμης RAM 23/03/2016 10:54 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Apple στις ανακοινώσεις που κάνει σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά των επερχόμενων συσκευών της, δεν συμπεριλαμβάνει την ποσότητα RAM. Έτσι ανέκαθεν παρέμεινε μυστήριο η ποσότητα μέχρι την πρώτη αποσυναρμολόγηση της εκάστοτε νέας συσκευής ή συγκριτικών δοκιμών. Ο συντάκτης της ιστοσελίδας TechCrunch, Matthew Panzarino, κρατώντας στα χέρια του ένα νέο iPhone SE, κι ένα iPad Pro, χρησιμοποίησε μια εφαρμογή ελέγχου, προκειμένου να αποκαλύψει την ποσότητα μνήμης RAM των δύο συσκευών.

Με βάση λοιπόν τα αποτελέσματα των δοκιμών, φαίνεται πως τόσο το iPhone SE όσο και το νέο iPad Pro 9,7 ιντσών διαθέτουν 2 GB ποσότητα μνήμης RAM.

Ίδια ποσότητα μνήμης, συναντάμε στις νεότερες συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν 2 GB μνήμης RAM. Σχετικά με το iPad Pro, αξίζει να σημειωθεί πως η απόδοση του συγκρινόμενη με το iPad Pro 12,9 ιντσών, αναμένεται να υστερεί. Ο μεγάλος αδελφός διαθέτει 4 GB ποσότητας μνήμης RAM.

Μία ακόμη παράμετρος που διαφοροποιεί τη νέα συσκευή iPad Pro των 9.7 ιντσών, είναι και ο ελαφρώς underlocked επεξεργαστής A9X, ο οποίος αναμένεται να επηρεάσει την απόδοση της συσκευής σε σχέση με τη μεγαλύτερη έκδοση.

Geekbench δοκιμή από τον συντάκτη, υποδηλώνει πως ο επεξεργαστής του iPhone SE είναι χρονισμένος στα 1,85GHz, συγκρινόμενο με συσκευές iPhone 6s με τον επεξεργαστή Α9. Στη δοκιμή single-core score, συγκέντρωσε βαθμολογία 2538 ενώ σε multi-core score, έλαβε 4421, περίπου στα ίδια επίπεδα ή αν θέλετε ελαφρώς καλύτερα από τα αποτελέσματα της συσκευής iPhone 6s.

Δεδομένου ό,τι η νέα συσκευή iPhone SE συμπεριλαμβάνει τον ίδιο επεξεργαστή και την ίδια ποσότητα μνήμης RAM, είναι εξίσου ισχυρό όσο ένα iPhone 6s σε μικρότερο μέγεθος και με χαμηλότερη τιμή. Το νέο iPad Pro των 9 ιτσών υστερεί τελικά σε απόδοση από το μεγαλύτερο της οικογένειας. Έχει όμως δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά όπως 12 megapixel κάμερα με οπίσθιο LED φλας και μια μοναδική Tru tone οθόνη.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.