ΘΕΜΑ: iPhone SE - IPad Pro 9,7" |Οι πρώτες εντυπώσεις μετά την εκδήλωση

iPhone SE - IPad Pro 9,7" |Οι πρώτες εντυπώσεις μετά την εκδήλωση 22/03/2016 16:15 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H εταιρεία Apple μετά το τέλος της εκδήλωσης, έδωσε τη δυνατότητα στους εκπροσώπους του τύπου να περιεργαστούν τις νέες συσκευές iPhone SE και iPad Pro των 9,7 ιντσών και οι πρώτες εντυπώσεις τους έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Εμείς συγκεντρώσαμε συνοπτικά τις εκτιμήσεις και τις παρατηρήσεις αυτών, και σας τις παρουσιάζουμε καθώς είναι άκρως ενδιαφέρουσες.

iPhone SE - Πρώτες εκτιμήσεις

Η τεχνολογική ιστοσελίδα The Verge, δήλωσε για το iPhone SΕ: “Επιτέλους μία μικρή συσκευή που είναι τόσο ισχυρή”. Η συσκευή ήταν αναμενόμενο να έχει μεγαλύτερη δύναμη, καθώς συγκεντρώνει όλες τα νέα χαρακτηριστικά του iPhone 6s, σε μία συσκευασία 5s. To νέο iPhone SE 4 ιντσών, είναι εξοπλισμένο από επεξεργαστή Α9 64-bit με συνεπεξεργαστή κίνησης M9, ο οποίος είναι κατά 2 φορές ταχύτερος από τον επεξεργαστή της συσκευής iPhone 5s. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τα οποία και αναφέρει η ιστοσελίδα, μπορείτε να τα αναζητήσετε στο αναλυτικό άρθρο μας όπου περιγράφονται αναλυτικά.

Νέο iPhone SE: Όλες οι ανακοινώσεις από την εκδήλωση της Apple

“Συνήθως όταν αποκτάς ένα μικρό τηλέφωνο, σημαίνει πως θα πρέπει να κάνεις υποχώρηση είτε στην ταχύτητα είτε στην κάμερα της συσκευής (ή πολλές φορές και στα δύο). Αυτό στα σίγουρα δεν συμβαίνει στην περίπτωση της συσκευής iPhone SE".

Αισθάνεσαι πως κρατάς στα χέρια σου μία ταχύτατη και μοντέρνα συσκευή όπως το iPhone 6s, ικανή να προσπελάσει γρήγορα ενότητες του λειτουργικού ή ιστοσελίδες.

Προφανώς και δεν είχαμε το χρόνο να δοκιμάσουμε την κάμερα εκτεταμένα. Αυτό όμως που σίγουρα μπορούμε να πούμε είναι πως ενεργοποιείται και κάνει λήψεις, πολύ γρήγορα.”


Το γνωστό τεχνολογικό Site Business Insider, τόνισε πως η Apple χρησιμοποίησε ανθεκτικά υλικά σε γρατζουνιές για την κατασκευή του iPhone SE. Αυτό σημαίνει πως όσοι είχαν κακή εμπειρία με τη συσκευή iPhone 5 και iPhone 5s κι επιθυμούν να αγοράσουν τη νέα, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το υπόστρωμα συμπεριλαμβάνει ραβδώσεις οι οποίες ξεχωρίζουν εσωτερικά όπως το λογότυπο της Apple.

“Τα καλά νέα: Η συσκευή iPhone SE σας παρέχει όσα και η μεγαλύτερη συσκευή iPhone 5s, $250 φθηνότερα.”

“Τα κακά νέα: Παρότι η συσκευή φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά δεν παύει εμφανισιακά να είναι μία συσκευή η οποία μετρά 2,5 χρόνια.”


9,7 ιντσών iPad Pro

Ο εκπρόσωπος της τεχνολογικής ιστοσελίδας AnandTech, πήρε στα χέρια του τη νέα True Tone οθόνη της νέας συσκευής των 9,7 ιντσών iPad Pro. Η Apple ανέφερε πως ρυθμίζει τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού τη συγκεκριμένη στιγμή. Υπάρχει ρυθμιστικός διακόπτης προκειμένου να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ένταση του ψυχρού ή του θερμού φωτός που εκπέμπει η οθόνη όπως φαίνεται στο παρακάτω video επίδειξης.

Φαίνεται εκ του αποτελέσματος πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία φωτός, ώστε να έχετε μία ουδέτερη φωτεινότητα, ενώ άλλες συσκευές της εταιρείας έχουν μία πιο ψυχρή ισορροπία λευκού. Το iPad Pro των 9,7 ιντσών φαίνεται να διαχειρίζεται διαφορετικά τα χρώματα τη συσκευής την κάθε στιγμή.


Η ιστοσελίδα CNET, δοκίμασε την νέα συσκευή iPad Pro 9,7 ιντσών σε μια σύντομη hand-on παρουσίαση η οποία αναφέρει επιγραμματικά τα χαρακτηριστικά της, τις τεχνικές προδιαγραφές και μια γρήγορη δοκιμή στα αξεσουάρ Apple Pencil και στο νέο μικρότερου μεγέθους Smart Keyboard. Το νέο iPad διαθέτει Smart Connector ο οποίος θα επιτρέψει τη σύνδεση άλλων πληκτρολογίων και αξεσουάρ.


O συντάκτης της τεχνολογικής ιστοσελίδας TechnoBufallo είχε στη διάθεσή του τη νέα συσκευή και συνέλαβε ένα video στο οποίο προβάλλει τα 4 ηχεία της συσκευής, την οπίσθια κάμερα, το Apple Pencil και περιληπτικά όλα τα νέα χαρακτηριστικά.


Το SlashGear είχε επίσης στη διάθεσή του να δοκιμάσει το μικρότερο iPad Pro και δήλωσε “Πως είναι ικανή η νέα συσκευή να σας κάνει να πετάξετε στα σκουπίδια το iPad Air 2. Αναφέρει τις πρώτες εντυπώσεις και εστιάζεται ιδιαίτερα στο Apple Pencil.

Πραγματικά το iPad Pro 9,7 ιντσών είναι όμοιο εμφανισιακά με το iPad Air 2, αλλά σε μία εντελώς σύγχρονη μορφή και ενθαρρύνει όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα να αναβαθμίσουν. Στη πραγματικότητα πρόκειται για μία καλή αγορά αλλά μόνο ο χρόνος θα δείξει αν η συσκευή είναι ικανή να προσελκύσει και να ανακτήσει τα χαμένα νούμερα γύρω από τις πωλήσεις αυτού του είδους συσκευών της Apple.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.