ΘΕΜΑ: iPhone SE |H νέα συσκευή θα είναι πανομοιότυπη με το iPhone 5s (video)

iPhone SE |H νέα συσκευή θα είναι πανομοιότυπη με το iPhone 5s (video) 19/03/2016 11:09 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Λίγο πριν τις επίσημες ανακοινώσεις για την κυκλοφορίας της νέας συσκευής της Apple iPhone SE, η τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors κατάφερε να έχει στη διάθεση της, θήκες προστασίας TPU, οι όποιες έχουν σχεδιαστεί για τη φημολογούμενη συσκευή. Ο συντάκτης τοποθετεί εντός, μία συσκευή iPhone 5s, προκειμένου να διαπιστώσει τις ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ των δύο συσκευών και τις καταγράφει σε video.

Η νέα συσκευή σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, περιμένουμε να μοιάζει πολύ με τη συσκευή iPhone 5s. Το ίδιο “σχεδόν” επαληθεύει και η τοποθέτηση ενός iPhone 5s μέσα σε μία από αυτές τις θήκες προστασίας. Κατά την εκτίμηση του συντάκτη, οι θήκες προστασίας φαίνεται να είναι σχεδιασμένες για μία ελαφρώς λεπτότερη συσκευή με στρογγυλεμένες ακμές. Σε γενικές γραμμές η εφαρμογή δεν είναι απόλυτη.

Αισθητή διαφορά υπάρχει στα πλήκτρα έντασης, τα οποία δεν ευθυγραμμίζονται με τις οπές της θήκης προστασίας για το iPhone SE. Στις έως τώρα φήμες δεν έχει αναφερθεί αν θα είναι λεπτότερη συσκευή από το iPhone 5s παρά μόνο πως θα περιλαμβάνει οθόνη με κυρτές ακμές. Έτσι δεν μπορούμε να εξηγήσουμε τη διαφορά στο πάχος μεταξύ των δύο συσκευών.

Συνήθως οι θήκες προστασίας που έχουν δημιουργηθεί για το iPhone πριν την έναρξη των πωλήσεων, είναι συνήθως ένας σταθερός δείκτης της εμφάνισης της επερχόμενης συσκευής αν και με τη συγκριμένη iPhone SE, έχουμε δει διαφορετικούς τύπους σχεδιασμού των θηκών με τις απόψεις να διίστανται.

Μερικές, όπως αυτές που έχουν χρησιμοποιηθεί στο video, ταιριάζουν περισσότερο με τη συσκευή iPhone 5s, ενώ άλλες φέρνουν περισσότερες σε συσκευές iPhone 6. Φυσικά και ο συντάκτης δεν γνωρίζει αν οι θήκες προστασίας που έχει παραλάβει, ανήκουν στην πραγματική επερχόμενη συσκευή iPhone SE.

Λόγω των υποτιθέμενων θηκών προστασίας που έχουμε δει έως τώρα στο διαδίκτυου έχουμε υποστεί σύγχυση για το αν ο σχεδιασμός θα ακολουθήσει το iPhone 5s με μια οθόνη η οποία θα είναι κυρτή στις άκρες. Όμως τα τελευταία στοιχεία δείχνουν μεγάλες ομοιότητες προς το iPhone 5s και μάλιστα πως θα είναι πανομοιότυπο.

Λίγη υπομονή πρέπει να κάνουμε μέχρι να ανακαλύψουμε τον σχεδιασμό της συσκευής. Η Apple αναμένουμε να ανακοινώσει τη νέα συσκευή τη Δεύτερα σε εκδήλωση με τίτλο “ Let Us Loop You In”, όπου θα παρουσιαστεί παράλληλα και η νέα έκδοση iPad 9,7 ιντσών και νέα λουράκια για τη συσκευή Apple Watch.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.