ΘΕΜΑ: iOS 9.3 beta 7 |Αιφνιδίως νέα beta έκδοση της επερχόμενης αναβάθμισης

iOS 9.3 beta 7 |Αιφνιδίως νέα beta έκδοση της επερχόμενης αναβάθμισης 15/03/2016 10:35 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple έδωσε στους ενδιαφερόμενους developers και beta testers την έβδομη δοκιμαστική έκδοση της επερχόμενης αναβάθμισης iOS 9.3, περισσότερο από 3 μήνες μετά την τελευταία επίσημη αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9.2. Η αναμενόμενη ενημέρωση του λειτουργικού, έχει μπει σε στάδιο δοκιμασίας από τις 11 Ιανουαρίου. Η τελευταία δοκιμαστική έκδοση, είναι διαθέσιμη για λήψη OTA (over-the-air) ή εναλλακτικά μέσα από την ιστοσελίδα της Apple, ειδική για τους προγραμματιστές. (Apple Devs Center).

Ως μία κύρια αναβάθμιση του λειτουργικού iOS 9, η iOS 9.3 εισήγαγε αρκετά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες. Η λειτουργία Night Shift, έχει την ικανότητα να μειώνει την μπλε απόχρωση της φωτεινότητας, ιδανική ενέργεια για ανάγνωση το βράδυ, αλλάζοντας την οθόνη μιας συσκευής iPad ή iPhone σε θερμότερο φάσμα απεικόνισης.Στις προσθήκες της νέας έκδοσης συμπεριλαμβάνονται κι εργαλεία για το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συσκευές iPad, όπως η ικανότητα Multi - user. Το χαρακτηριστικό αυτό, επιτρέπει στην ουσία σύνδεση πολλαπλών χρηστών σε μία συσκευή iPad. Δυστυχώς τα ελκυστικά αυτά χαρακτηριστικά περιορίζονται μόνο στους MDM κι όχι στο ευρύ κοινό χρηστών (Mobile Device Management).

Πολλές εφαρμογές είδαν βελτίωση στην επερχόμενη αναβάθμιση iOS 9.3. Συγκεκριμένα η προεγκατεστημένη εφαρμογή News, περιλαμβάνει περισσότερες εξατομικευμένες συστάσεις περιεχομένου, ταχύτερη ανανέωση, με δυνατότητα οριζόντιας προβολής και υποστήριξης in-line video.

Η εφαρμογή "Υγεία" συμπεριλαμβάνει την ενότητα “Δραστηριότητα” όμοια με την εφαρμογή για τη συσκευή Apple Watch, ενώ η εφαρμογή "Σημειώσεις", δίνει τη δυνατότητα προστασίας με συνθηματικό σε μεμονωμένες σημειώσεις. Τέλος, η εφαρμογή Apple Music, δέχεται προσθήκη περιεχομένου από εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Η έκδοση της εφαρμογής Apple Music για το CarPlay, συμπεριλαμβάνει νέες επιλογές “Νέα” και “Για Σένα”, κάνοντας καλύτερη αναζήτηση μουσικού περιεχομένου, και το χαρακτηριστικό αναζήτηση σημείων ενδιαφέροντος σε κοντινή απόσταση, στην έκδοση της εφαρμογής Χαρτών.

Tέλος σε συνδυασμό με το λειτουργικό watchOS 2.2, η συσκευή iPhone με την τελευταία ενημερωμένη έκδοση, θα είναι σε θέση να υποστηρίξει πολλαπλές συσκευές Apple Watch. Για τις τελευταίες εκδόσεις iPhone 6s και iPhone 6s Plus οι χρήστες θα συναντήσουν νέες συντομεύσεις στα εικονίδια της οθόνης αφετηρίας, σε εφαρμογές όπως Καιρός, Ρυθμίσεις, Πυξίδα, Υγεία, App Store και iTunes Store.

H νέα ενημερωμένη έκδοση αναμένεται να είναι η τελευταία των δοκιμών του λειτουργικού iOS 9.3, πριν τη διάθεσή της στο ευρύ κοινό. Αναμένουμε η διάθεση αυτή να γίνει μετά το πέρας της εκδήλωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, στις 21 Μαρτίου.
Συνημμένα:
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 15/03/2016 10:37 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.