ΘΕΜΑ: iPad Pro 9,3" |Νέα θήκη προστασίας προσδίδει το σχεδιασμό του

iPad Pro 9,3" |Νέα θήκη προστασίας προσδίδει το σχεδιασμό του 12/03/2016 11:04 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Λιγότερο από 2 εβδομάδες απομένουν από την επίσημη πλέον εκδήλωση της Apple προς τα μέσα ενημέρωσης στις 21 Μαρτίου. Στην εκδήλωση αυτή η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει και το νέο iPad 9,7 ιντσών και οι πρώτες θήκες προστασίας για τον διάδοχο του iPad Air 2, έχουν ήδη αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα το γνωστό σε όλους ηλεκτρονικό κατάστημα Alibaba, ανέβασε τα πρώτα δείγματα.

Η θήκη προστασίας που σας παρουσιάζουμε, διαθέτει ανοίγματα της σύνδεσης Smart Connector, 4 ηχείων, άνοιγμα για το LED φλας της κάμερας, αποκαλύπτοντας το σχεδιασμό του "iPad Air 3" (αρχικές εκτιμήσεις) ή μια μικρογραφία του iPad Pro (η επικρατέστερη),Το ομοίωμα της συσκευής που εμπεριέχεται στη θήκη προστασίας παρατηρώντας το προσεκτικά, φαίνεται να ταυτίζεται με το επερχόμενο iPad, συμπεριλαμβανομένου του πλήκτρου ενεργοποίησης, της υποδοχής ακουστικών των 3,5 mm καθώς και τα δύο ηχεία στο επάνω μέρος της συσκευής. Επίσης ξεχωρίζει η υποδοχή Lightning τα δύο ηχεία στο κάτω μέρος, τα πλήκτρα έντασης, το μικρόφωνο και η σύνδεση Smart Connector στη αριστερή πλευρά της συσκευής.

Αναφορές από διάφορες πλευρές υποστηρίζουν πως το νέο 9,7 ιντσών iPad, θα φέρει ταχύτερο επεξεργαστή A9X, Smart Connector, 4 ηχεία, ένα LED φλας, ενώ μία ακραία εκτίμηση από την τεχνολογική ιστοσελίδα DigiTimes υποστηρίζει πως υπάρχει και μία μικρή πιθανότητα να φέρει 4Κ οθόνη και έως 4 GB ποσότητας μνήμης RAM. Οι νέες οθόνες θα υποστηρίζουν Apple Pencil και υποστήριξη Smart Keyboard.Στην ίδια εκδήλωση στις 21 Μαρτίου, αναμένουμε και την 4 ιντσών έκδοση “iPhone SE” καθώς και αξεσουάρ για τη wearable πρόταση της Apple, Apple Watch. Μικρή επίσης πιθανότητα είναι η παρουσίαση των ανανεωμένων υπολογιστών Mac οι οποίοι θα μπορούσαν να ανακοινωθούν επίσης στην ίδια εκδήλωση, καθώς έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος ζωής των τωρινών μοντέλων. Αναμένουμε να μάθουμε.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745