ΘΕΜΑ: iPHONE SE |Η Spigen παραθέτει τη δική της πρόταση θηκών προστασίας

iPHONE SE |Η Spigen παραθέτει τη δική της πρόταση θηκών προστασίας 10/03/2016 10:13 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Είμαστε μόλις δύο εβδομάδες πριν την φημολογούμενη ημερομήνια της εκδήλωσης της Apple στις 21 Μαρτίου, όπου θα παρουσιάσει την νέα έκδοση της συσκευής iPhone, στις 4 ίντσες “iPhone SE”. Οι έως τώρα διαρροές και φήμες δεν είναι η ικανές να μας δώσουν μία σαφή εικόνα για τη σχεδίαση της συσκευής αυτής.

Υποθέτουμε - από ό,τι έχουμε διαβάσει και ακούσει - πως η μορφή της συσκευής θα συνδυάζει στοιχεία από το περίβλημα της συσκευής iPhone 5s, ενώ η οθόνη της θα θυμίζει iPhone με κυρτό γυαλί. Είναι κατανοητό πως τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των δύο συσκευών δεν είναι εύκολο να συγχωνευτούν.

Τα σχέδια που έχουν παρουσιαστεί από Κινέζους ή άλλης εθνικότητας κατασκευαστές θηκών προστασίας, δεν μπορούμε να πούμε πως μας άφησαν χρήσιμα συμπεράσματα, αντιθέτως μόνο σύγχυση έχουν προκαλέσει για τον τελικό σχεδιασμό της συσκευής “iPhone SE.” Όμως η απεικόνιση από μία γνωστή στο χώρο εταιρεία θηκών προστασίας, έρχεται να ρίξει φως για τι μπορούμε να περιμένουμε.Η εταιρεία Spigen είναι από τις πρώτες εταιρείες που σχεδιάζουν θήκες προστασίας για τις συσκευές Apple και το iPhone SE, δεν αποτελεί εξαίρεση. Η εταιρεία εργάζεται ήδη πάνω στην κατασκευή θηκών της επερχόμενης συσκευής 4 ιντσών iPhone, και από τα δημιουργήματά της, φαίνεται να περιμένει μία σχεδίαση κοντά στο iPhone 5s.

Το περίβλημα της νέας συσκευής, φαίνεται να ακολουθεί τη συσκευή iPhone 5s, με κυκλικά πλήκτρα έντασης και το πλήκτρο ενεργοποίησης να βρίσκεται στην κορυφή. Το φλας της κάμερας, ταυτίζεται επίσης με την προηγούμενη συσκευή iPhone σε σχήμα χαπιού. Η κάμερα της νέας συσκευής θα προεξέχει λιγότερο όπως έχουμε διαβάσει στις διάφορες φήμες, πράγμα όμως που δεν μπορεί να είναι διακριτό από τις συγκεκριμένες φωτογραφίες των θηκών προστασίας Spigen.

Η θήκη προστασίας καλύπτει της ακμές της συσκευής χωρίς να μας δίνει τη δυνατότητα θέασης της οθόνης, ώστε να παρατηρήσουμε αν είναι όμοια με το iPhone 5s. Το ίδιο κι από το πρωτότυπο της συσκευής iPhone SE. Οι μικρές διαφορές στην καμπυλότητα δεν είναι εύκολο να προσδιοριστούν. Η τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors, έχει επαληθεύσει από πολλούς κατασκευαστές θηκών, πως το μέγεθος θα είναι όμοιο με το iPhone 5s. Όμως οι φήμες για οθόνη η οποία θα φέρει περισσότερο σε iPhone 6, περιπλέκει λίγο τα πράγματα.Οι πρόωρες θήκες προστασίας συνήθως είναι ακριβείς σε χαρακτηριστικά για να μας δώσουν μια εικόνα της επερχόμενης συσκευής, έχουμε βεβαίως συναντήσει κι εξαιρέσεις, όπου οι κατασκευαστές παρουσίασαν θήκες που ουδεμία σχέση είχαν με το τελικό προϊόν.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αξεσουάρ τα οποία σχεδιαστικά είχαν αρκετές διαφορές και σχεδιαστικές διαφωνίες, μεταξύ των κατασκευαστών. Η εταιρεία Spigen είναι γνωστός κατασκευαστής θηκών προστασίας και δεν πιστεύουμε πως θα διακινδυνεύσει τη φήμη της. Σίγουρα έχει πληροφορίες εκ των έσω για το πως θα είναι σχεδιαστικά η υποτιθέμενη συσκευή. Ωστόσο κρατήστε μία επιφύλαξη μέχρι την παρουσίαση του iPhone SE, στις 21 Μαρτίου.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.