ΘΕΜΑ: iPhone 7 |Η πρώτη θήκη προστασίας δείχνει μερικά χαρακτηριστικά της

iPhone 7 |Η πρώτη θήκη προστασίας δείχνει μερικά χαρακτηριστικά της 09/03/2016 17:48 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Παρότι η συσκευή iPhone 7 δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν τον Σεπτέμβριο, ο Γάλλος Steve Hemmerstoffer γνωστός leaker, διαμοίρασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τις πρώτες θήκες προστασίας, για την επερχόμενης γενιάς ναυαρχίδα της Apple.

Η θήκη έχει μεγαλύτερη οπή στην περιοχή του φακού της κάμερας, που υποδεικνύει είτε τον παραδοσιακό συνδυασμό κάμερας και LED Flash ή το νέο σύστημα διπλών φακών κάμερας. Στο κάτω μέρος της θήκης, διακρίνουμε και δύο ακόμη οπές για τα stereo ηχεία αντί της υποδοχής 3,5 mm για τα ακουστικά, της επερχόμενης συσκευής.Η σχεδίαση της θήκη προστασίας μοιάζει πολύ στο περίγραμμα της συσκευής iPhone 6s, με εγκοπή για πρόσβαση στη θύρα Lightning της συσκευής, όμοια πλήκτρα έντασης και ενεργοποίησης και στις προκαθορισμένες θέσεις. Η προηγούμενη εμπειρία μας έχει δείξει πως οι θήκες προστασίας που κυκλοφορούν πριν την ανακοίνωση της νέας συσκευής, συνήθως είναι ακριβείς.

Φυσικά έχουμε δει και αξιοσημείωτες εξαιρέσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν θήκες προστασίας από την υποτιθέμενη iPhone SE, που περιμένουμε να ανακοινώσει η Apple στις 21 Μαρτίου.Οι τελευταίες φήμες που έχουν διαρρεύσει έρχονται να συμφωνήσουν πως οι επερχόμενες συσκευές iPhone 7, θα είναι εξοπλισμένες με σύστημα διπλών φακών. Το hardware, πιθανολογούν πως βασίζεται στην νέο-αποκτημένη τεχνολογία της εταιρείας Linx Imaging, η οποία θα προσφέρει πιο φωτεινές φωτογραφίες ποιότητας αντίστοιχης DSLR και πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Οι αναλυτές της Barclays πιστεύουν πως οι συσκευές iPhone 7, θα διαθέτουν δύο ηχεία προερχόμενα από την εταιρεία Cirrus Logic, ειδική στις εφαρμογές αναλογικού και ψηφιακού ήχου σε ηλεκτρονικά προϊόντα. Τα στερεοφωνικά ηχεία αναμένεται να είναι πιο δυνατά, με προσομοίωση κατεύθυνσης δύο καναλιών.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.