ΘΕΜΑ: Με οθόνη OLED μεγέθους 5,8" θα εξοπλιστούν τα μελλοντικά iPhones;

Με οθόνη OLED μεγέθους 5,8" θα εξοπλιστούν τα μελλοντικά iPhones; 09/03/2016 10:04 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η Apple αναμένεται να μεγεθύνει περαιτέρω την οθόνη της συσκευής iPhone έως και τις 5,8 ίντσες, από το τωρινό των 5,5 ιντσών iPhone 6s Plus. Η αλλαγή αναμένεται να γίνει μελλοντικά το 2018 ή ακόμη και το επόμενο έτος. Η είδηση μας έρχεται από ανάρτηση της τεχνολογικής ιστοσελίδας DigiTimes και η οποία αναφέρει επιπλέον πως θα περιλαμβάνει οθόνη OLED, επαληθεύοντας προηγούμενες φήμες για την εποχή εκείνη.

Σύμφωνα με το άρθρο, η εταιρεία Samsung, θα είναι ο κύριος προμηθευτής των OLED panel με την LG και την Japan Display να ακολουθούν. Πρόσφατα ο γίγαντας της τεχνολογίας Samsung δήλωσε, πως προχώρησε σε επένδυση 7 δισεκατομμύρια δολάρια σε OLED οθόνες για μελλοντικά iPhones. Προηγούμενες φήμες έκαναν λόγο πως η Apple θα κάνει στροφή το 2018 από τις LCD σε OLED οθόνες για τις συσκευές της. Οι τελευταίες ενδείξεις δείχνουν πως το χρονοδιάγραμμα θα μπορούσε να μετακινηθεί μία χρονιά πίσω, το 2017.Λαμβάνοντας υπόψιν τις εκτιμήσεις της τεχνολογικής ιστοσελίδας DigiTimes, η παραγωγή OLED οθονών ίσως ξεκινήσει νωρίτερα για να μπορέσει να καλύψει τη ζήτηση των 200 εκατομμυρίων συσκευών iPhones που πωλούνται σε ένα έτος. Σημειώστε πως πηγές από την εφοδιαστική αλυσίδα αναφέρουν πως 50 εκατομμύρια iPhones εξοπλισμένα με τις νέες οθόνες OLED εκτιμούν πως θα πουληθούν κατά το πρώτο έτος κυκλοφορία τους.

Στην επερχόμενη εκδήλωση του Μαρτίου προς τα μέσα ενημέρωσης, φημολογείται πως η εταιρεία θα ανακοινώσει μία νέα έκδοση 4 ιντσών “iPhone SE”. Φήμες αναφέρουν πως η Apple επιθυμεί να ασχοληθεί με τη επέκταση της οθόνης της συσκευής iPhone 6s Plus με τις φήμες να φωτογραφίζουν το έτος 2017 ή 2018. Η συσκευή που φαίνεται πως θα φέρει πρώτη μεγαλύτερη οθόνη, θα είναι είτε το iPhone 7s ή το επόμενης γενιάς iPhone 8.

Για τη φετινή έκδοση του iPhone 7 και iPhone 7 Plus, έχουν αναφέρει πηγές πως η συσκευή θα υιοθετήσει ακόμη ποιο λεπτή σχεδίαση βελτιωμένη οπίσθια κάμερα, stereo ηχεία ενώ θα αφαιρεθεί η παραδοσιακή υποδοχή 3,5 mm των ακουστικών. Ένα σύστημα διπλών φακών κάμερας φημολογείται επίσης για μια νέα premium έκδοση της μεγαλύτερης σε μέγεθος συσκευής iPhone 7 Plus η οποία θα λάβει τον τίτλο iPhone Pro.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.