ΘΕΜΑ: Google Photos |Νέα αναβάθμιση με βελτιώσεις και υποστήριξη Live Photos

Google Photos |Νέα αναβάθμιση με βελτιώσεις και υποστήριξη Live Photos 08/03/2016 12:05 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H εφαρμογή Google Photos επιτρέπει στους χρήστες της τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, σε έναν απεριόριστο αριθμό φωτογραφιών και video υψηλής ανάλυσης, εντελώς δωρεάν. Πρόσφατα η εταιρεία πρόσθεσε ένα πλήκτρο "Απελευθέρωσης χώρου αποθήκευσης" στη συσκευή, από φωτογραφίες που έχουν ήδη αντιγραφεί στο Cloud. Τώρα μία νέα ενημέρωση της εφαρμογής, έρχεται να προσφέρει υποστήριξη σε software και hardware επίπεδο των συσκευών iPhone και iPads.

H νέα αναβάθμιση βελτιώνει της εμπειρία χρήσης, προσθέτοντας υποστήριξη δημιουργίας αντιγράφων ασφάλειας, και την προβολή Live Photos οι οποίες έχουν ληφθεί με συσκευές iPhone 6s ή iPhone 6s Plus. Οι Live Photos είναι στην ουσία φωτογραφίες πλήρους ανάλυσης που εμπεριέχουν ήχο και και κίνηση από τη στιγμή λίγο πριν και λίγο μετά τη λήψη τους.

Με την έλευση της αναβάθμισης iOS 9.1 οι developers έχουν τη δυνατότητα υποστήριξης της λειτουργίας Live Photos σε εφαρμογές τρίτων προγραμματιστών, κι έχουμε δει μεγάλες εταιρείες του είδους όπως Tumblr και Facebook σταδιακά να την υποστηρίζουν.Εκτός την υποστήριξη των ζωντανών φωτογραφιών, η εφαρμογή Google Photos υποστηρίζει και λειτουργία Spilt screen του μενού πολυδιεργασιών iOS 9. Μπορείτε να κάνετε χρήση της εφαρμογής side-by-side με άλλες εφαρμογές, η οποίες υποστηρίζουν το χαρακτηριστικό αυτό σε συσκευής iPad mini 4, iPad Air 2 ή το iPad Pro.


Αναφερόμενοι στο iPad Pro, αξίζει να σημειώσουμε πως η εφαρμογή Google Photos πλέον εμφανίζεται σε πλήρη ανάλυση, κάτι που έλειπε κατά την κυκλοφορία της νέας συσκευής 12,9 ιντσών, iPad Pro. H Google ενημέρωσε πρόσφατα και την εφαρμογή YouTube, προκειμένου να υποστηρίζει το iPad Pro και παραμένει ακόμη προς αναβάθμιση η εφαρμογή Google Docs.

Μπορείτε να δείτε όλες τις αλλαγές στην περιγραφή της νέας αναβάθμισης της εφαρμογής Google Photos.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.