ΘΕΜΑ: iOS 9.3 beta 6 |Ίσως η τελευταία beta έκδοση πριν την κυκλοφορία

iOS 9.3 beta 6 |Ίσως η τελευταία beta έκδοση πριν την κυκλοφορία 08/03/2016 10:22 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H Apple κυκλοφόρησε σήμερα την έκτη beta της επερχόμενης αναβάθμισης iOS 9.3, προς τους developers και beta testers, προκειμένου να διορθώσει τα τελευταία σφάλματα, πριν την επίσημη κυκλοφορία της. Η νέα δοκιμαστική έκδοση δόθηκε σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την πέμπτη έκδοση, και τρεις μήνες μετά την τελευταία επίσημη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος iOS 9.

Η νέα αναβάθμιση έχει μπει σε διαδικασία δοκιμών από τις 11 Ιανουαρίου. Η έκτη beta με κωδική ονομασία 13Ε5231a, είναι διαθέσιμη OTA (over-the-air) ή εναλλακτικά μέσα από την ενότητα developer center της εταιρείας Apple.Ανήκοντας στις major αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος iOS 9, η iOS 9.3, εισάγει νέα και σημαντικά χαρακτηριστικά. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η νέα λειτουργία Night Shift η οποία θα μείωση την έντασης του μπλε φωτός της οθόνης προβάλλοντας μία πιο θερμή (κίτρινη) απεικόνιση των εικονοστοιχείων της οθόνης.

Αλλαγές έχουν γίνει και στη λειτουργία για εκπαιδευτικούς με τη δυνατότητα multi user για σύνδεση πολλαπλών χρηστών. Ιδιαίτερα ελκυστικό χαρακτηριστικό, αλλά περιορίζεται μόνο για τους MDN χρήστες (Master Data Management) κι όχι για το ευρύ κοινό.

Πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές θα δεχθούν βελτιώσεις, όπως η εφαρμογή News η οποία θα προτείνει περισσότερα εξατομικευμένα νέα, θα έχει ταχύτερη ανανέωση, δυνατότητα προβολής οριζόντιας διάταξης και αναπαραγωγής in-line video. Η εφαρμογή Υγεία θα περιλαμβάνει νέα ενότητα “Δραστηριότητα”, όμοια με τη συσκευή Apple Watch.

Η εφαρμογή Σημειώσεις θα προστατεύει τις εγγραφές με συνθηματικό και εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, θα έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης περιεχομένου στην εφαρμογή Μουσικής της Apple

H ενότητα Apple Music σε λειτουργία CarPlay προσφέρει τις επιλογές “Νέα” και “Για σένα” για πιο ποιοτική μουσική σύμφωνα με τη διάθεσή σας, καθώς και για την εφαρμογή χαρτών θα προσφέρει αναζήτηση σε κοντινές τοποθεσίες σχετικές με κοντινά σημεία ενδιαφέροντος.

Συνδυάζοντας το νέο iPhone 6s, τη νέα αναβάθμιση iOS 9.3 και την ενημέρωση του λειτουργικού watch OS 2.2, θα είστε σε θέση να συνδέσετε περισσότερα από ένα Apple Watch με την ίδια συσκευή. Τέλος θα συναντήσετε νέες 3D Touch συντομεύσεις στις εφαρμογές, Καιρός, Ρυθμίσεις, Πυξίδα, Υγεία, App Store και iTunes Store.

Πιθανολογούμε πως η έκτη δοκιμαστική έκδοση είναι και η τελευταία της επερχόμενης αναβάθμισης iOS 9.3, πριν διατεθεί στο ευρύ κοινό. Τα σχέδια της Apple να να τη διαθέσει μέσα στο μήνα που διανύουμε. Ενδέχεται να σχεδιάζει την απελευθέρωσή της μετά το πέρας της εκδήλωσης προς τα μέσα ενημέρωσης, στις 21 Μαρτίου.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.