ΘΕΜΑ: iPHONE 7 |Η Intel θα παράγει το LTE modem της επερχόμενης συσκευής

iPHONE 7 |Η Intel θα παράγει το LTE modem της επερχόμενης συσκευής 04/03/2016 19:19 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
O αναλυτής Srini Pajjuri της εταιρείας CLSA Securities, επιβεβαίωσε τις τρέχουσες φήμες, οι οποίες ισχυρίζονται πως η Intel θα κατασκευάσει το LTE Modem που θα φέρει η συσκευή iPhone 7, σύμφωνα με ερευνητικό σημείωμα που έλαβε η εταιρεία NDTV.

Ο αναλυτής δήλωσε πως η Intel, έχει προχωρήσει στην παραγωγή σημαντικής ποσότητας των LTE chip, αγγίζοντας το 30 - 40% της συνολικής παραγγελίας. Η εταιρεία Qualcomm κατά πάσα πιθανότητα θα επιφορτιστεί με την υπόλοιπη παραγγελία. Η Apple φαίνεται πως προσπαθεί να αποδεσμευτεί από την εταιρεία Qualcomm, δεν πρόκειται να απομακρυνθεί ΝΑΤΟ πράξει άμεσα από τον μεγάλο-κατασκευαστή επεξεργαστών. Ο Pajjuri πιστεύει πως η εταιρεία θα μειώσει περαιτέρω την παραγγελία της από την Qualcomm, το 2017.

H Intel φέρεται να έχει θέσει περισσότερους από 1000 υπαλλήλους στη προετοιμασία του Intel 7360 modem για τη γραμμή παραγωγής της συσκευής iPhone 7. Το modem chip 7360 LTE θα φθάνει θεωρητικά σε ταχύτητες λήψης έως 450 Mbps και ταχύτητες αποστολής έως και 100 Mbps. Το LTE chip αναμένεται να καλύπτει 10 και 20 bands συνολικά.

Με απλούς όρους αυτό σημαίνει πως η συσκευή iPhone 7, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες ταχύτητες LTE για περιήγηση στο διαδίκτυο, για τη λήψη εφαρμογών, για τη λήψη video συνεχούς ροής κι άλλες εργασίες που αφορούν μεταφορά δεδομένων. Η Apple έχει ήδη βελτιωμένες ταχύτητες στις συσκευές iPhone 6s και iPhone 6s Plus, λόγω του προηγμένου LTE chip, το οποίο αγγίζει θεωρητικά τα 300 Mbps.Προς το παρόν η Apple προμηθεύεται το σύνολο των modem LTE για τις συσκευές iPhone από την Qualcomm, συμπεριλαμβανομένων των chipset MDM9635 για τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus. Αγγίζουν θεωρητικά ταχύτητες λήψης, στα 300 Mbps και αποστολής 50 Mbps. Η εταιρεία Qualcomm έχει την αποκλειστική διάθεση LTE modems στην Apple, για πάνω από 3 χρόνια.

Στο μέλλον ενδέχεται η Apple να δημιουργήσει ένα σύστημα chip το οποίο θα περιλαμβάνει, επεξεργαστή A-Series και modem LTE chip, για τη βελτίωση της ταχύτητας και της διαχείρισης ενέργειας. Η Apple θα μπορούσε να ζητήσει την άδεια για τη δημιουργία LTE modem από την Intel, για την επίτευξη του συνδυασμού αυτού, κατασκευάζοντας το με αρχιτεκτονική λιθογραφίας 14 nanometers.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Notice: Undefined variable: credits in /var/www/clients/client1/web1/web/libraries/kunena/view.php on line 745