ΘΕΜΑ: iPhone |Η Apple σχεδιάζει εναλλαγή σε οθόνες OLED το 2017;

iPhone |Η Apple σχεδιάζει εναλλαγή σε οθόνες OLED το 2017; 03/03/2016 11:45 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Η εταιρεία Apple φαίνεται να επιταχύνει τις προσπάθειές της για να φέρει τις οθόνες OLED στις συσκευές iPhone ακόμη και το 2017, σύμφωνα με την τεχνολογική ιστοσελίδα AppleInsider. Πρόκειται για μια εναλλαγή η οποία θα λάβει χώρα ένα χρόνο νωρίτερα, από την αρχική εκτίμηση.

Σε επικοινωνία που είχε η εταιρεία τον Δεκέμβριο που μας πέρασε με εταιρείες όπως LG και Samsung προχώρησε σε συμφωνία ώστε οι οθόνες να συμπεριληφθούν στην έκδοση iPhone του 2017. Εικάζεται όμως πως οι οθόνες τεχνολογίας OLED θα περιοριστούν στις High-end εκδόσεις iPhone Plus, λόγω μέτριων αποθεμάτων.η Apple βρίσκεται πολύ κοντά στην τελική συμφωνία με την εταιρεία Samsung για ευέλικτες ΟLED οθόνες, τις οποίες θα χρησιμοποιήσει σε μελλοντικές εκδόσεις iPhones. Η ιστοσελίδα όμως υποστηρίζει πως τέτοιου είδους σχέδια, ίσως να αφεθούν στο περιθώριο προσωρινά από την ομάδα ανάπτυξης. Η εταιρεία αναζητά γρήγορα την εναλλαγή σε οθόνες OLED ώστε να δώσει ώθηση στις πωλήσεις iPhone, διαψεύδοντας τους αναλυτές οι οποίοι αναμένουν σταθεροποίηση.

Το Νοέμβριο η ιστοσελίδα AppleInsider, ανέφερε πως η Apple αναμένεται να στραφεί σε οθόνες τεχνολογίας OLED, το 2018. Ο προμηθευτής οθονών της Apple, Japan Display, σχεδιάζει να μπει σε μαζική παραγωγή για οθόνες iPhone αρχές του 2018. Οι εταιρείες Samsung και lg αναμένεται να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής OLED panel. H Samsung συγκεκριμένα αναμένεται να παράγει 45.000 panels ανά μήνα το τρέχον έτος.

Ο αξιόπιστος πλέον αναλυτής Ming-Chi Kuo της εταιρείας KGI Securities ανέφερε τον περασμένο Νοέμβριο πως η Apple αδυνατεί να προχωρήσει σε υιοθέτηση OLED οθονών νωρίτερα του 2019.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.