ΘΕΜΑ: iPHONE SE |Συγχώνευση φημών σε μία μοναδική απεικόνιση (Gallery)

iPHONE SE |Συγχώνευση φημών σε μία μοναδική απεικόνιση (Gallery) 03/03/2016 10:56 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
To 4 ιντσών iPhone της Apple, υποτίθεται πως θα ανακοινωθεί και θα κυκλοφορήσει σε τρεις εβδομάδες σε εκδήλωση που θα παραθέσει η εταιρεία προς τα μέσα ενημέρωσης. Λόγω της ασυνήθιστης έλλειψης διαρροών τμημάτων αυτής, δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μία σαφή εικόνα για τον εξωτερικό σχεδιασμό της.

Μέχρι στιγμής, από φήμες έχουμε διαβάσει πως η συσκευή θα ονομαστεί iPhone 5se ή iPhone SE, το επικρατέστερο. Θα μοιάζει από τις μέχρι τώρα εικασίες, στη συσκευή iPhone 5s, ενώ θα διαθέτει κυρτή οθόνη όμοια των συσκευών iPhone 6 - iPhone 6s Η αλήθεια πως δύσκολα μπορεί να γίνει αντιληπτή η συγχώνευση αυτή, καθώς πρόκειται για διαφορετικούς σχεδιασμούς.Η τεχνολογική ιστοσελίδα MacRumors, ανέθεσε στον σχεδιαστή Tomas Moyano, να δημιουργήσει μία μακέτα η οποία θα πρέπει να συνδυάζει την κυρτή πρόσοψη της συσκευής iPhone 6s, με το σαφώς παχύτερο σώμα της συσκευής iPhone 5s. Έτσι ο σχεδιαστής κατέληξε σε ένα σχέδιο, προκειμένου να μην αφήσει καμία φήμη παραπονεμένη.

Πριν λίγες ημέρες δύο σχέδια της αναμενόμενης συσκευής iPhone 4 ιντσών, αναδημοσιεύσαμε από τις τεχνολογικές ιστοσελίδες 9to5Mac και OnLeaks, οι οποίες έλαβαν υπόψη τις πληροφορίες που είχαμε έως τώρα. Τα σχέδια είναι λεπτομερή, όπως αυτά που έχουμε δει στο παρελθόν από εταιρείες που σχεδιάζουν θήκες προστασίας, όμως τα δύο σχέδια απείχαν αρκετά μεταξύ τους.Το πρώτο σχέδιο της ιστοσελίδας 9to5Mac, απεικόνιζε μία συσκευή iPhone στις 4 ίντσες, πανομοιότυπη με τη συσκευή iPhone 5s. Η ιστοσελίδα είχε επισημάνει πως όλες οι θήκες προστασίας της προηγούμενης έκδοσης, θα μπορούν να προστατέψουν την νέα συσκευή. Σημειώστε πως δεν ευθυγραμμίζεται το πρώτο σχέδιο με τη φήμη της κυρτής οθόνης. Παρουσιάζει επίπεδη πρόσοψη, όπως η συσκευή iPhone 5s.

Ο δεύτερος σχεδιασμός προερχόμενος από την OnLeaks, απεικονίζει μια συσκευή πιο κοντά στις νεότερες iPhone 6 και iPhone 6s, με οθόνη σε σχήμα τέτοιο που δεν επιδέχεται θήκες προστασίας παλαιότερων συσκευών.Στο σχέδιο του σχεδιαστή στον οποίο ανατέθηκε να προσομοιώσει τις φήμες, αποφάσισε να ακολουθήσει τη σχεδιαστική γραμμή της OnLeaks για την κυρτή γυάλινη οθόνη, χαρακτηριστικό το οποίο έχει αναφερθεί επανειλημμένως, από διάφορες φήμες και όπως είναι φυσικό, δεν θα μπορούσε να το αγνοήσει. Εάν το νέο 4 ιντσών iPhone ακολουθήσει σε τεχνολογικά χαρακτηριστικά (hardware) τη συσκευή iPhone 6s, τότε λογικά και η τελική εμφάνιση θα πρέπει να είναι πιο κοντά σε αυτή τη συσκευή.

Δεν έχουμε επίσημες πληροφορίες η οποίες με σαφήνεια να μας παρουσιάζουν πως θα είναι το επερχόμενο iPhone SE. Στα υπόλοιπα εξωτερικά χαρακτηριστικά, το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης, θα βρίσκεται στο επάνω μέρος, τα πλήκτρα έντασης θα είναι στρογγυλά, ενώ το φλας της συσκευής θα έχει σχήμα χαπιού.Στα σχέδια θα παρατηρήσετε επίσης την προεξέχουσα κάμερα, στην οποία αρχικά είχε παρουσιαστεί στα σχέδια της OnLeaks. Η σχεδιαστική αυτή απεικόνιση δικαιολογείται, αν λάβουμε υπόψιν πως οι φήμες θέλουν το νέο iPhone να διαθέτει κάμερα 12-megapixels της συσκευής iPhone 6s. Η Κάμερα προεξέχει περίπου 0,7 χιλιοστά, ενώ το σώμα της του iPhone 6s είναι 7,1 χιλιοστά. Εάν το πάχος της νέας συσκευής αναμένεται όμοιο με το iPhone 5s στα 7,6 χιλιοστά, η κάμερα θα μπορούσε να είναι επίπεδη.

Αρκετούς μήνες πριν απο την κυκλοφορία ενός νέου προϊόντος, συνήθως διαρρέουν εξαρτήματα και εικόνες από τα τμήματα της κάθε επερχόμενης συσκευής. (Οθόνη σώμα, εσωτερικά εξαρτήματα). Μέχρι στιγμής έχουμε μόνο μία οθόνη, η οποία δεν μπορεί από μόνη της να μας αποκαλύψει το πως θα μοιάζει η νέα συσκευή.

Το εσωτερικό της συσκευής οι φήμες θέλουν να απαρτίζεται από επεξεργαστή A9, την προαναφερθείσα κάμερα των 12-megapixels κι NFC chip για την υπηρεσία Apple Pay. Οι αποχρώσεις δεν αναμένεται να διαφέρουν από τις υπόλοιπες συσκευές iPhone. Silver, Gold, Rose gold και Space Grey θα είναι διαθέσιμες και στο νέο iPhone SE, και η τιμή του θα κυμαίνεται μεταξύ 400 - $500.

Η νέα συσκευή θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της Apple προς τα μέσα ενημέρωσης, στις 21 Μαρτίου, όπου αναμένουμε επίσης ανακοινώσεις για την επόμενη γενιά iPad και νέες συμφωνίες για λουράκια της wearable συσκευής Apple Watch.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.