ΘΕΜΑ: iPhone Pro |Έτσι θα ονομαστεί η έκδοση iPhone 7 Plus με διπλή camera;

iPhone Pro |Έτσι θα ονομαστεί η έκδοση iPhone 7 Plus με διπλή camera; 01/03/2016 12:10 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H φημολογούμενη high-end iPhone 7 συσκευή, η οποία θα φέρει διπλούς φακούς στην κάμερά της, θα μπορούσε να τιτλοποιηθεί ως “iPhone Pro” σύμφωνα με αμφισβητήσιμες πληροφορίες της κινεζικής τεχνολογικής ιστοσελίδας, MyDrivers. Η Apple φαίνεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να διαφοροποιήσει τη high-end συσκευή από τις επερχόμενες iPhone 7 και iPhone 7 Plus η οποίες θα περιλαμβάνουν κανονική κάμερα.

Ο αναλυτής της KGI Securities Ming-Chi Kuo, έχει ήδη προαναφέρει τις δύο εκδόσεις iPhone 7 Plus, τη μία με κάμερα η οποία διαθέτει ενιαίο φακό και μία έκδοση με το σύστημα διπλών φακών, για παράλληλη πώληση. Από την πλευρά της Apple φαίνεται να είναι αμφίβολο κατά πόσο θα μπορούσε να διευρύνει περαιτέρω τη γραμμή της συσκευής iPhone, όμως ο αναλυτής έχει αναφερθεί επί του θέματος σε δύο ξεχωριστά σημειώματα προς τους επενδυτές του.Αξίζει να αναφερθεί πως τους τελευταίους μήνες η ιστοσελίδα MyDrivers έχει μοιραστεί πολλές λεπτομέρειες για τη συσκευή iPhone 7 και iPhone SE, αλλά η αξιοπιστία της σελίδας είναι ακόμη υπό εξέταση. Η Apple στην ονοματολογία της συσκευής iPhone δεν έχει παρεκκλίνει από το 2008, με τη συσκευή iPhone 3G. Έτσι όλες οι πληροφορίες που μας παρέχει η ιστοσελίδα MyDrivers, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αρκετή σκέψη έως ότου επιβεβαιωθούν και από κάποια άλλη ιστοσελίδα του χώρου.

Ενδεχομένως οι φήμες να προκύπτουν λόγω του ονόματος της συσκευής 4 ιντσών "iPhone SE" και της αναμενόμενης αναβάθμισης του iPad 9,7 ιντσών, ως Pro. H συσκευή αυτή iPad, φέρεται πως θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά της Pro έκδοσης. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πως αντίστοιχα θα κινηθεί η Apple για τη σειρά iPhone.

Οι νέες εκδόσεις iPhone δεν αναμένονται νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο του 2016, όπου θα μάθουμε όλες τις αναλυτικές λεπτομέρειες σχετικές με τις νέες συσκευές. Πέρα των δύο εκδόσεων καμερών, οι νέες εκδόσεις αναμένεται να είναι ανθεκτικές στη σκόνη και το νερό, να μην φέρουν υποδοχή ακουστικών, καθώς και από το οπίσθιο τμήμα της συσκευής θα απουσιάζει μέρος των αντιαισθητικών γραμμών κεραίας.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.