ΘΕΜΑ: iPhone SE |Οι τελευταίες απεικονίσεις της φημολογούμενης συσκευής

iPhone SE |Οι τελευταίες απεικονίσεις της φημολογούμενης συσκευής 01/03/2016 10:28 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύτηκαν αρκετές απεικονίσεις, με βάση τις προδιαγραφές θηκών προστασίας από διάφορες πηγές, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα για πως θα μπορούσε να μοιάζει - όταν κυκλοφορήσει προς το τέλος του μηνός - το πολυ-φημολογούμενο 4 ιντσών “iPhone SE”.

Συγκεκριμένα δύο σχέδια μας τράβηξαν την προσοχή: Το ένα από την OnLeaks και το άλλο από την τεχνολογική ιστοσελίδα 5to9Mac. Και τα δύο εμφανίζουν μία συσκευή iPhone, η οποία ναι μεν μοιάζει πολύ με το iPhone 5s αλλά διαφέρει και σε αρκετά σημεία.

Η απεικόνιση προερχόμενη από την ιστοσελίδα 5to9Mac, εμφανίζει τη νέα συσκευή “iPhone SE” πανομοιότυπη με το iPhone 5s ενώ της OnLeaks, εμφανίζει μία συσκευή με κυρτά άκρα, δίνοντας την εντύπωση πως πρόκειται για μια υβριδική συσκευή μεταξύ iPhone 6 και iPhone 5s. Οι διαφορές αυτές ξεκαθαρίζουν όταν ο Martin Haiek από Curved Labs, συγκρίνει τα δύο σχέδια, δίνοντας μια σαφή εννοιολογική υπόσταση στη συσκευή “iPhone SE”, ως ένα μικρότερο iPhone 6.Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα, μιλούν για μία συσκευή παρόμοιου μεγέθους με το iPhone 5s με τη δυνατότητα να μοιράζονται και τις θήκες προστασίας, αν και όπως αρχικά έχει αναφερθεί η γυάλινη οθόνη θα έχει κυρτές ακμές. Κι εδώ είναι που τα πράγματα συγχέονται. Μία συσκευή iPhone SE, η οποία θα είναι παρόμοια σε μέγεθος με ένα iPhone 5s, αλλά με καμπυλωτά άκρα όπως φαίνεται στην απεικόνιση της OnLeaks, είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσει εξαρτήματα της συσκευής iPhone 5s, λόγο της ανατομίας του.

Παρά το γεγονός ότι η συσκευή iPhone SE βρίσκεται μόνο ένα μήνα και λιγότερο, μακριά από την κυκλοφορία του, εν τούτοις οι διαρροές είναι ελάχιστες από τα μέρη της συσκευής για να μας βοηθήσουν στην αναπαράσταση, ενώ δεν έχουμε καμία εικόνα από το οπίσθιο τμήμα της.Σύμφωνα με τις απεικονίσεις φαίνεται πως το πλήκτρο ενεργοποίησης παραμένει στο επάνω μέρος της συσκευής όπως και τα πλήκτρα έντασης και το flash της συσκευής. Η κάμερα της συσκευής - όπως απεικονίζεται από την OnLeaks, ενδέχεται να προεξέχει αν υιοθετηθεί κάμερα των 12-megapixel της συσκευής iPhone 6s.

Να θυμίσουμε πως η κάμερα του iPhone 6s, προεξέχει 0,7 χιλιοστά, από το σώμα το οποίο είναι 7,1 χιλιοστά. Με αυτό το σκεπτικό η κάμερα στη νέα συσκευή αναμένεται να προεξέχει ελάχιστα, καθώς οι διαστάσεις θα παραμείνουν οι ίδιες.Ενώ ανατομικά και στο εσωτερικό η συσκευή παραμένει όμοια με τη συσκευή iPhone 5s, το επίπεδο εξοπλισμού θα είναι όμοιο με τις τελευταίες συσκευές της Apple. Πρόκειται να περιλαμβάνει ένα επεξεργαστή A9 όμοιο του iPhone 6s, παράλληλα με την προαναφερθείσα αναβαθμισμένη κάμερα και επεξεργαστή NFC για υποστήριξη Apple Pay.

Από την Apple αναμένουμε να ανακοινώσει την νέα έκδοση της σειράς iPhone, σε εκδήλωση προς τα μέσα ενημέρωσης στις 21 Μαρτίου. Στην ίδια εκδήλωση αναμένουμε επίσης την επόμενη γενιά iPad των 9,7 ιντσών η οποία περιμένουμε να ενταχθεί στη σειρά iPad Pro και νέα λουράκια Apple Watch. Στην ιστοσελίδα του Martin Hajek, μπορείτε να δείτε διάφορες απεικονίσεις της νέας συσκευής.
"stay hungry, stay foolish"
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.