ΘΕΜΑ: Elevation Dock 3 |Μία εξαιρετική πρόταση από μασίφ αλουμίνιο

Elevation Dock 3 |Μία εξαιρετική πρόταση από μασίφ αλουμίνιο 29/02/2016 14:25 #1

  • ired Blog
  • Το Άβαταρ του/της ired Blog
  • Εκτός Σύνδεσης
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 1483
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
H εταιρεία ElevationLab, ανήγγειλε την έναρξη της διάθεσης της συσκευής “Elevation Dock 3”, το οποίο φέρει υποστήριξη συσκευών iPhone 6s, iPhone 6s Plus, καθώς και άλλες βελτιώσεις. Στη συσκευή έχει πραγματοποιηθεί διαπλάτυνση προκειμένου να χωρέσουν οι μεγαλύτερες συσκευές με βύσμα Lightning, πιστοποιημένη από την Apple. (Μπορείτε να τοποθετήσετε τη συσκευή σας iPhone προς φόρτιση σε μερικά δευτερόλεπτα). Επιπλέον έχουν προστεθεί πλαϊνά στηρίγματα για πρόσθετη ασφάλεια και σταθερότητα.

Συγκεκριμένα έχει διευρυνθεί η βάση για να χωράει άνετα συσκευές όπως το iPhone 6s με σχεδόν οποιαδήποτε θήκη προστασίας - αφαιρώντας το πίσω στήριγμα σε μεγαλύτερες θήκες και διατηρήσαμε τα πλαϊνά ώστε να γίνεται γρηγορότερα η σωστή τοποθέτηση για φόρτιση.

Ο χρήστης μπορεί εύκολα να αποσυνδέσει τη συσκευή του με το ένα χέρι, καθώς η βάση παραμένει σταθερή στο γραφείο σας και κάνει την αποσύνδεση απλή υπόθεση.

Στα πλεονεκτήματα μπορείτε να προσθέσετε την πλευρική στήριξη. Με πλαϊνά στηρίγματα από σιλικόνη η συσκευή σας παραμένει στη βάση της κατά τη φόρτιση. Μπορεί να αφαιρεθεί όταν πρόκειται να τοποθετήσετε συσκευή με πιο ογκώδη θήκη προστασίας. Η αξιοπιστία στο συγκεκριμένο αξεσουάρ συμπληρώνεται και από την πιστοποίηση της Apple ως MFi (Made for iPhone), η οποία και της προσδίδει επιπρόσθετη αξία.

Το υλικό από το οποίο αποτελείται η βάση φόρτισης “Elevation Dock 3”, είναι από μασίφ aircraft-grade aluminum. Πρόκειται για μία δαπανηρή εργασία η οποία όμως επιτρέπει ένα εξαιρετικό επίπεδο ακρίβειας, απλοποιεί τη σχεδίαση, καθιστά απρόσκοπτη τη σύνδεση, δίνοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε στο video, πώς παράγεται το συγκεκριμένο προϊόν. Η διαδικασία που ακολουθείται για την ολοκλήρωση μιας βάση στήριξης και το τελικό αποτέλεσμα, θυμίζουν κατασκευές της Apple όπως ο υπολογιστής iMac και τα MacBooks. Μπορείτε να προσθέσετε και τις επιλογές χρωμάτων το κόκκινο και το γαλάζιο τα οποία είναι εξαιρετικές προτάσεις, εάν σας αρέσουν οι χρωματικές αποχρώσεις.


Αποκτήσετε σήμερα το συγκεκριμένο προϊόν από την επίσημη σελίδα της εταιρείας προς $ 89.
Συνημμένα:
"stay hungry, stay foolish"
Τελευταία διόρθωση: 29/02/2016 16:48 από ired Blog.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.